Sport

Jandarmeria mută data de disputare a derby-ului CSA Steaua – Dinamo din Liga 2. Anunțul oficial al FRF

CSA Steaua București - Dinamo este derby-ul mult așteptat din Liga 2 Casa Pariurilor. FRF a mutat data și ora de disputarea a partidei din motive de securitate.
05.04.2023 | 12:11
Jandarmeria muta data de disputare a derbyului CSA Steaua  Dinamo din Liga 2 Anuntul oficial al FRF
CSA Steaua are 11 puncte în plus față de Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
05-04-2023
09:11

CSA Steaua - Dinamo nu se mai joacă de Paște

Derby-ul dintre CSA Steaua București și Dinamo a fost reprogramat pentru data de 18 aprilie, de la ora 19:00. Jandarmeria Română a făcut o cerere către FRF în care a cerut ca partidă să fie mutată, deoarece în aceeași zi se dispută partida dintre FCSB și Farul.

Federația și-a dat deja acordul și a anunțat oficial mutarea partidei. Derby-ul din Liga 2 Casa Pariurilor dintre CSA Steaua București și Dinamo București va fi transmis în direct de Digi Sport.

CSA Steaua București – Dinamo București e unul dintre cele mai așteptate meciuri din acest sezon în fotbalul românesc, chiar dacă duelul are loc în Liga 2 Casa Pariurilor.

CSA Steaua – Dinamo din play-off-ul Ligii 2 se joacă a doua zi de Paște

Derby-ul din Liga se va disputa pe stadionul Ghencea, luni, 17 aprilie, de la ora 18:00. Deținătorii de drepturi TV au avut bătăi de cap destul de mari cu programarea derby-ului, din cauza meciurilor din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Astfel, s-a recurs la această decizie, mai ales că de la ora 20:00 are loc pe Arena Națională derby-ul de titlu dintre FCSB și Farul Constanța, liderul la zi.

Pentru suporterii celor de la CSA Steaua nu e cea mai bună veste, ținând cont că aceștia au fost prezenți ultima oară să susțină Farul împotriva FCSB-ului, la ultimul meci pe Arena Națională. Însă de această dată nu o vor mai putea face.

ADVERTISEMENT

Cum arată programul etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 2

Federația Română de Fotbal a anunțat programul complet al etapei a 3-a de play-off din Liga 2, al cărei cap de afiș este meciul dintre Dinamo și Oțelul Galați, mai ales că la ultima partidă directă au avut loc incidente.

  • Vineri, 7 aprilie, ora 20:30: Dinamo – Oțelul
  • Sâmbătă, 8 aprilie, 12:30: Gloria Buzău – Unirea Dej
  • Marți, 11 aprilie, ora 19:00: CSA Steaua – Poli Iași
ADVERTISEMENT

Cum arată programul etapei a 4-a din play-off-ul Ligii 2

  • Joi, 13 aprilie, ora 20:00: Oțelul – Gloria Buzău
  • Sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15: Poli Iași – Unirea Dej
  • Luni, 17 aprilie, ora 18:00: CSA Steaua – Dinamo

CSA Steaua este lider în Liga 2 Casa Pariurilor la egalitate de puncte cu Poli Iași. „Militarii” au un avans important față de marea rivală de la Dinamo, care e pe locul patru cu 32 de puncte, cu 11 mai puțin decât „roș-albaștrii”.

ADVERTISEMENT

Derby-ul Dinamo – CSA Steaua deține recordul de spectatori în Liga 2 în acest sezon

La meciul disputat pe Arena Națională între Dinamo și CSA Steaua au asistat 18.000 de suporteri, dintre care „militarii” au avut aproximativ 5.000. Rămâne de văzut dacă acest record de spectatori din acest sezon va cădea pe Ghencea, un stadion cu o capacitate de 31.254 de locuri.

ADVERTISEMENT
Tags: