Fotbal intern

FRF a făcut anunţul! Unde se joacă finala Cupei României

Autor: Eduard Nicolae Popa | 07.05.2018 | 15:55
FRF a făcut anunţul! Unde se joacă finala Cupei României
CS U Craiova e aproape sigură de calificare după 5-1 cu FC Botoșani

După ce suporterii celor de la CS U Craiova au anunțat că nu ar fi de acord ca Finala Cupei României să se joace pe noul Oblemenco pentru că nu ar fi fair play de adversari, Federația Română de Fotbal a ascultat dorința suporterilor echipei care este sigură de calificarea în ultimul act al competiției.

Astfel, FRF a anunțat că finala se va organiza pe Național Arena din Capitală. Partida va avea loc pe 27 mai iar favorite să se califice în ultimul act sunt CS U Craiova și FC Hermannstadt. Oltenii au trecut de FC Botoșani cu scorul de 5-1, în timp ce sibienii au învins Gaz Metan Mediaș cu 1-0.

Finala Cupei României nu se joacă pe Oblemenco la cererea fanilor

Fanii CS U Craiova au cerut în urmă cu o săptămână ca finala să nu se joace pe Oblemenco, așa cum se specula inițial. „Nu considerăm că este corect faţă de celelalte echipe ca, abia acum, când suntem deja cu un picior in finală, să se stabilească jucarea finalei pe stadionul nostru. […] cea mai înţeleaptă decizie este ca finala să se joace pe Arena Naţională, stadion a cărui medie de spectatori a fost şi o să fie depăşită de fiecare dată când acolo joacă Universitatea Craiova”, se arată în comunicatul trimis de fanii olteni.

Miercuri se va juca de la ora 17:00 duelul dintre FC Botoșani și CS U Craiova, în timp ce de la ora 20:00 se duelează Gaz Metan și Hermannstadt.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!