Sport

FRF anunță că încă se poartă discuții cu FCSB pentru Jocurile Olimpice: „Vrem să mai completăm lotul!”

FRF a anunțat că poartă în continuare discuții cu FCSB pentru completarea lotului de la Jocurile Olimpice.
30.06.2021 | 22:34
FRF anunta ca inca se poarta discutii cu FCSB pentru Jocurile Olimpice Vrem sa mai completam lotul
FRF anunță că încă se poartă discuții cu FCSB pentru Jocurile Olimpice: „Vrem să mai completăm lotul!”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a vorbit despre completarea lotului pentru Jocurile Olimpice, spunând că Mirel Rădoi va avea un lot de 22 de jucători, dintre care își poate alege 18 pentru meciuri, dar îi poate folosi pe toți, pe toată durata competiției.

Totodată, Mihai Stoichiță a vorbit și despre declarațiile lui Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu, în privința selecționerului României, el fiind de părere că un selecționer român cunoaște mult mai bine jucătorii.

ADVERTISEMENT

FRF a anunțat că încă poartă discuții cu FCSB pentru Jocurile Olimpice

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a anunțat că încă poartă discuții cu FCSB, pentru completarea lotului de la Jocurile Olimpice: „Vrem să mai completăm lotul.

Am aflat că putem pune 22 de jucători, din care să îți alegi lotul de 18 și poți să îi rulezi, ceea ce e foarte important.

ADVERTISEMENT

Nu știu, urmează să mai discutăm despre Pușcaș și Ciobotariu. La Ciobotariu știu că e implicat într-un lot în care sunt implicați pentru calificarea în Champions League. Încă mai purtăm discuții cu mai multe cluburi. Și cu FCSB mai purtăm discuții”.

„La Craiova e dialog închis, nu am mai vorbit nimic. Probabil că dacă am fi avut nume mari pe listă, dădeam o impresie mai bună publicului, dar eu cred că e un lot bun, animat de tinerețe și cu dorința de afirmare, de a rămâne în istorie”, a mai spus Mihai Stoichiță, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Până acum, FCSB a dat doi jucători în lotul pentru Jocurile Olimpice, și anume Dragoș Nedelcu și Ștefan Târnovanu.

„Un selecționer român cunoaște mai bine jucătorii de aici!”

Mihai Stoichiță a vorbit și despre disputa dintre Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu, fiind de părere că un selecționer român cunoaște mai bine fotbaliștii decât un selecționer străin:

ADVERTISEMENT

„Nu voi comenta, suntem o societate democrată, fiecare poate s își exprime opiniile. În orice caz, mi se pare puțin… la ora actuală se face puțin prea mult caz pe apărare.

Noi, la ora actuală, ne dezvoltăm pe jocul nostru, care nu a avut un atac prea bun până acum. Nu știu dacă varianta cu selecționer român sau selecționer străin este cea mai bună, sunt multe lucruri de luat în calcul”.

„Avem și un fotbal care nu e vizibil în plan european, eu consider că e de preferat un selecționer autohton, care să știe mai mult jucătorii de aici. Eu așa zic, că un selecționer român cunoaște mai bine jucătorii”, a mai spus Mihai Stoichiță.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 2,82 este cota pentru „pestge 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT