Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FRF ar fi încercat să intre în legalitate pe ascuns! Detalii în premieră din procesul de dizolvare a Federației

Tudor Iacov a oferit detalii de ultimă oră în procesul de dizolvare a Federației și a dezvăluit cum ar fi încercat FRF să intre în legalitate pe ascuns.
07.07.2024 | 17:13
FRF ar fi incercat sa intre in legalitate pe ascuns Detalii in premiera din procesul de dizolvare a Federatiei
FRF ar fi încercat să intre în legalitate pe ascuns! Detalii în premieră din procesul de dizolvare a Federației. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tudor Iacov a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre procesul de dizolvare al Federației Române de Fotbal. Președintele de la Progesul București susține că FRF ar fi încercat să intre în legalitate pe ascuns în urmă cu câteva luni.

FRF ar fi încercat să intre în legalitate pe ascuns! Detalii în premieră din procesul de dizolvare a Federației

ACS Tenis Club Pamira, Asociația Fotbal Club Rapid București (AFC Rapid) și FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA contestă funcționarea legală a Federației Române de Fotbal. Tudor Iacov face parte din proces și aduce detalii importante în lupta cu FRF.

ADVERTISEMENT

Președintele echipei feminine Progresul București spune că FRF a încercat să intre în legalitate pe ascuns. Tudor Iacov a dezvăluit cum a încercat Răzvan Burleanu să facă acest lucru posibil la FANATIK SUPERLIGA, show live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

„FRF a procedat într-un mod absolut abuziv inclusiv cu Progresul București. Federația Română de Fotbal a organizat o Adunare Generală cu acreditări de presă pe data de 04.06.2024, la începutul lunii iunie.

ADVERTISEMENT

La respectiva Adunare Generală au fost convocați doar membrii care nu apăreau în registrul de la Tribunalul București, exact cum se face de 20 și ceva de ani. Am fost la respectiva Adunare Generală cu o zi înainte, le-am lăsat o notificare în care le-am spus că Adunarea Generală pe care vor să o organizeze nu este Adunarea Generală a FRF, ci a unora care se întâlnesc de pe stradă, așa spune legea.

A doua zi am venit și am dat declarații în fața Federației. Între timp am continuat să urmăresc dacă nu cumva încearcă să intre în legalitate pentru că anul trecut a apărut un recurs în interesul legii 19/2023 care stabilește în mod definitiv cum trebuie să se procedeze cu federațiile sportive”, a spus Tudor Iacov.

ADVERTISEMENT

Tudor Iacov, în război cu FRF: „Au încercat să se ascundă de mine”

„Recursul în interesul legii se aplică de la data intrării în vigoare a legii, adică din 2000. Mă gândeam că cei de la FRF o să încerce o acțiune, am descoperit că au introdus o acțiune de modificări a actelor constitutive fără să știe nimeni pe rolul Tribunalului București.

Ce vreți să modificați, până acum ați spus că nu aveți nevoie. Am făcut demersuri să văd când apare primul termen, care a fost pe 21 iunie. Cu o zi înainte de termenul respectiv am făcut cerere de intervenție împreună cu AFC Rapid, cel din 2000 care a fost al lui Copos.

ADVERTISEMENT

Pe 21 este termen la Tribunalul București, când ajung acolo era pus termen la ora 15:00. La ora respectivă nu mai era niciun proces în tot Tribunalul București. Încerc să aflu sala, nu am reușit să aflu sala.

Inclusiv cei de la arhivă mi-au spus că nu există niciun dosar, că nu am niciun fel de cerere de intervenție. Din întâmplare i-am văzut pe avocații Federației, care au încercat să se ascundă de mine, dar i-am văzut și m-am dus după ei.

În sala s-a dat termen pe 3 iulie pentru a fi convocat încă un club, ACS Tenis Club Pamira. Ca să obțin hotărâri care privesc federațiile sportive la tenis m-am aliat și cu un club de tenis. S-a dat termen, între timp mi-au dat acces la dosar”, a mai spus Tudor Iacov.

Tudor Iacov, despre Adunarea Generală secretă a FRF: „Nu au respectat nicio lege, este foarte grav”

„Am observat că pe data de 4 aprilie, deci cu două luni înainte de Adunarea Generală de pe 4 iunie, FRF a făcut o Adunare Generală. Legea te obligă să fie publică orice aprobare de bilanț, Adunare Generală și modificare.

Ei au făcut o Adunare Generală secretă pe data de 4 aprilie, convocând doar membrii din registru, iar 80% dintre ei cred că nu mai există. Adunarea Generală de pe 4 prezidată de Răzvan Burleanu a avut 0 membrii prezenți.

Statutul prevede că poți să o faci și a doua zi dacă e extraordinară. Din întâmplare, a doua zi se prezintă 13 cluburi care apar în registru. Aceste cluburi sunt Unirea Dej, Fotbal Club Dinamo al domnului Badea și opt licee cu profil sportiv și treu cluburi sportive școlare, toate aparținând Ministerului Educației.

Ce fac? Iau o hotărâre prin care dezafiliază toți membrii care mai apăreau în registru și afiliază 278 pe o listă, care vin și pe 4.06 la Adunarea Generală. Cu procesul verbal și Adunarea Generală au venit în instanță să îi înscrie

Nu au respectat nicio lege, este foarte grav că s-a făcut o Adunare Generală secretă cu membrii cu Comitetul Executiv și cu echipe care sunt cluburi de drept public, care au o mare problemă. Există o hârtie dată de Ministerul Educației prin care spune că echipele școlare nu pot face parte din FRF”, a încheiat președintele de la Progresul București.

DEZVALUIRI din PROCESUL DE DIZOLVARE A FRF | O parte din proces RUPE TACEREA

ADVERTISEMENT
Tags:
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând”...
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând” pe A2. Ce viteză avea manelistul
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut...
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut că e vorba de un incendiu
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Românii care nu au cotizat 15 ani până la 1 septembrie 2024 NU...
Românii care nu au cotizat 15 ani până la 1 septembrie 2024 NU primesc pensie! Cine beneficiază de cei 2.000 de lei
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în...
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în timpul vizitei din România: „Am vrut să-i spun în față”