Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FRF clarifică situaţia invitaţiilor pentru cei din „Generaţia de Aur”: „Există o singură condiţie!”

Oficialul FRF Andrei Vochin clarifică situația invitațiilor pentru jucătorii "Generației de Aur". Aceștia trebuie să respecte o singură condiție.
20.11.2023 | 22:25
FRF clarifica situatia invitatiilor pentru cei din Generatia de Aur Exista o singura conditie
Oficialul FRF, Andrei Vochin, clarifică situația invitațiilor pentru jucătorii "Generației de Aur". Aceștia trebuie să respecte o singură condiție.
ADVERTISEMENT

Doi foști mari jucători ai “Generației de Aur” s-au arătat deranjați de faptul că Răzvan Burleanu nu le-a acordat invitații la meciul României cu Elveția. Pe acest subiect, oficialii FRF clarifică situația invitațiilor. Andrei Vochin explică singura condiție pe care aceștia trebuie să o respecte pentru a intra în posesia biletelor.

FRF clarifică situaţia invitaţiilor pentru cei din “Generaţiei de Aur”

Doi dintre cei mai mari fotbaliști ai “Generației de Aur” s-au arătat deranjați de faptul că Răzvan Burleanu nu le-a oferit bilete la meciul România – Elveția. Florin Prunea și Ionuț Lupescu sunt cei doi foști jucători care au aprins acest subiect.

ADVERTISEMENT

În acest context, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, un oficial FRF clarifică situația invitațiilor. Andrei Vochin susține că toți foștii jucători care au evoluat cel puțin un minut la echipa națională beneficiază de bilete, cu o singură condiție: să le solicite!. Apoi, le vor primi gratuit din partea Federației.

“Am să mai spun o dată. De 10 ani, de când sunt în Federație, cred că am spus-o de 50 de ori până acum. Una dintre primele decizii manageriale ale lui Răzvan Burleanu a fost aceea că orice fotbalist care a evoluat un minut la echipa națională va beneficia, cât timp această administrație va fi aici, de invitații la toate evenimentele organizate de Federație.

ADVERTISEMENT

Adică, meciuri ale echipei naționale, de seniori, de tineret, de juniori, finale de Cupă sau Supercupă. Însă, cu o singură condiție. Să solicite. Adică să spună dacă vrea la meci. Și i se trimite un bilet. De 10 ani există această regulă și o pot confirma toți foștii internaționali.

Altfel, rămân niște bilete care nu sunt date și nu pot alți oameni să beneficieze de ele. Din punctul acesta de vedere a fost o inițiativă a administrației Burleanu din secunda unu a mandatului care a început în 2014″, a spus Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a ieșit la atac după calificarea României la Euro 2024: „Unii doar au făcut pe antrenorii la TV”

În același timp, consilierul președintelui FRF a atacat o parte a analiștilor tv care au criticat echipa națională fără temei, iar mirarea cea mai mare a fost aceea că printre ei s-au aflat și oameni de fotbal.

“Pe mine m-a tulburat să văd oameni din fotbal. La jurnaliști pot să înțeleg. Eu am o formațiune, m-am dus pe o nișă, asta tehnico-tactică, ca jurnalist am vorbit cu foarte mulți oameni. Am înțeles ce am făcut, nu sunt la fel de bun pe cancanuri, pe chestii de genul ăsta cum sunt alți colegi de ai mei, nu sunt la fel de bun pe scriitură cum sunt alți colegi de ai mei.

ADVERTISEMENT

Ok. Asta e nișa mea. Domne, dar tu ești specialist. Ești fie antrenor, fie fost jucător. Păi chiar nu vezi lucrurile astea? Înseamnă că ai o problemă mare, având o școală în spate, făcând pe antrenorii pe la unele echipe. Că nu pot să îi numesc antrenori, că unii au făcut pe antrenorii și au zis că e mai bine la studio, cu domnii ziariști, de îi înjuram noi. E bine să stai în studio.

Pe ăștia nu îi pot înțelege. Nu ai fost în stare nici pe teren să faci pe antrenorul, vii în studio și nu ești în stare să faci o analiză? Dacă ajungi să îți cer scuze după aceea. Eu asta înțeleg”, a fost reacția lui Andrei Vochin, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Adevărul despre biletele oferite de FRF

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3...
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3 ani: „Dacă ai o proprietate, ai grijă de ea!”
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
Dezvăluire incendiară despre UDREA! Nimeni n-a bănuit: O femeie frumoasă și...
Dezvăluire incendiară despre UDREA! Nimeni n-a bănuit: O femeie frumoasă și...
Procesul secolului. Oana Roman și Vica Blochina, în fața judecătorilor
Procesul secolului. Oana Roman și Vica Blochina, în fața judecătorilor
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Horoscopul lunii decembrie. Luna Nouă în Săgetător aduce mai mult optimism și progres...
Horoscopul lunii decembrie. Luna Nouă în Săgetător aduce mai mult optimism și progres la începutul lui 2024
Reacția Andreei Esca atunci când fiica ei și-a cumpărat BMW în valoare de...
Reacția Andreei Esca atunci când fiica ei și-a cumpărat BMW în valoare de 60.000 de euro
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial....
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial. Ce le-a scris celor dragi pe o scoarță de mesteacăn.
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!