FRF dată în judecată de o echipă retrogradată. Decizia ar putea da peste cap Liga 1

Razvan Nicolae   
în Fotbal intern
06/07/2017, 17:18
FRF dată în judecată de o echipă retrogradată. Decizia ar putea da peste cap Liga 1 GALERIE FOTO

Pandurii Târgu Jiu a retrogradat la sfârşitul sezonului trecut, dar gorjenii nu se lasă şi au dat în judecată Federaţia Română de Fotbal la Curtea de Apel. Aceştia contestă pierderea meciului cu ASA Târgu Mureş la “masa verde”. Pe 18 decembrie, gorjenii nu au mai ieşit în a doua repriză pe teren, la partida de la Târgu Mureş. Marius Avram, arbitrul meciului, a dat drumul la partidă pentru încă 3 minute, conform regulamentului.

După ce au trecut cele 3 minute, Avram a fluierat finalul meciului, Pandurii pierzând partida la “masa verde” cu 0-3. Gorjenii au acuzat starea gazonului, acesta fiind îngheţat pe anumite porţiuni, lucru uşor observabil. Fotbaliştii s-au revoltat din acest motiv şi înainte de începerea partidei, Marian Pleaşcă şi Lucian Sânmărtean refuzând să intre pe teren.

FRF data in judecata de Pandurii la Curtea de Apel1

Cei de la Comisia de Recurs a FRF ne-au anunţat abia pe 22 mai despre faptul că ne-au judecat pe o excepţie, că n-am fi facut în timp util recursul. Acum am făcut şi la TAS si la Curtea de Apel demersuri. Cei de la FRF n-au vrut să ne judece pe fond că s-a depăşit termenul de recurs, deşi nu este de adevărat. Curtea de Apel nu poate acum decât să întoarcă decizia şi FRF să ne judece pe fond. Apoi sperăm să primim o decizie din partea Comisiei de Recurs pentru a o ataca la TAS. Am făcut deja şi la TAS o cerere pentru anularea hotărârii FRF, în paralel cu cea de la Curtea de Apel”, a declarat Marin Condescu, preşedintele echipei, pentru site-ul ziare.com.

FRF a respins recursul formulat de Pandurii în privinţa deciziei prin care gorjenii au fost penalizaţi cu 3 puncte şi cu pierderea meciului cu ASA Târgu Mureş la “masa verde”. Oficialii clubului din Târgu Jiu au declarat că au depus documentaţia la timp şi au luat decizia să atace decizia FRF atât la TAS, cât şi la Curtea de Apel. În cazul în care Pandurii va avea dreptate, echipa ar trebui să fie reprimită în Liga 1, în timp ce ACS Poli Timişoara ar urma să fie retrogradată.

Închide ×