ADVERTISEMENT
Fotbal international

FRF, donație pentru victimele de la ATI Piatra Neamț! Tricourile vor ajunge la fani

Autor: Traian Terzian | 15.11.2020 | 16:14
FRF, donație pentru victimele de la ATI Piatra Neamț! Tricourile vor ajunge la fani
Oficialii FRF a decis să ajute familiile victimelor incendiului de la ATI Piatra Neamț și vor ceda tricourile de joc de la meciul cu Norvegia fanilor care vor dona pentru această cauză. Sursă foto: frf.ro

Oficialii FRF a decis să ajute familiile victimelor incendiului de la ATI Piatra Neamț și vor ceda tricourile de joc de la meciul cu Norvegia fanilor care vor dona pentru această cauză.

ADVERTISEMENT

Un incendiu devastator a izbucnit sâmbătă în secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț, în urma căruia zece persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte sunt în stare gravă, printre care și un medic.

Naționala României trebuia să joace duminică, de la ora 21.45, împotriva Norvegiei în etapa a 5-a din Liga Naţiunilor, însă meciul a fost anulat după ce nordicii nu au fost lăsați să părăsească țara de o decizie a Ministerului Sănătăţii în urma unui caz de Covid-19.

Victimele de la ATI PIatra Neamț ajutate de FRF printr-o donație

În ajutorarea familiilor victimelor de la ATI Piatra Neamț a sărit și FRF, care a decis să pună la ”bătaie” tricourile pe care tricolorii ar fi trebuit să le îmbrace la partida cu NOrvegia, iar acesta vor ajunge la fanii care vor dona pentru cauza celor afectați de incendiu.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Mirel Rădoi vor îmbrăca tricourile la antrenamentul de duminică seară în care selecționerul a programat și un meci inedit împărțind lotul în două echipe. Jucătorii, vor purta la partida de la Mogoșoaia banderole negre în memoria celor dispăruți, vor încerca să-l convingă pe tehnician că merită un post de titular la întâlnirea cu Irlanda de Nord.

”Tricourile personalizate cu numele jucătorilor și datele partidei vor intra în campania organizată de Federația Română de Fotbal în parteneriat cu Asociația ZI de BINE.

Ele vor ajunge la cei care donează pentru familiile celor dispăruți în tragedia de ieri de la Spitalul din Piatra Neamț și pentru victimele acesteia, printre care medicul erou Cătălin Denciu, aflat acum în suferință”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

ADVERTISEMENT

Delegația României va decola luni, 16 noiembrie, la ora 16:30, spre Belfast, urmând să dispute miercuri, 18 noiembrie, de la 21:45, ultima partidă din Liga Națiunilor, împotriva Irlandei de Nord. Marți, 17 noiembrie, de la ora 19:30 (ora României), are loc la Belfast conferința de presă la care participă Mirel Rădoi și Răzvan Marin.

Programul selecționatei lui Mirel Rădoi de duminică este următorul:

ADVERTISEMENT
  • Testare COVID impusă de UEFA pentru meciul cu Irlanda de Nord
  • Plimbare în interiorul bazei sportive Mogoșoaia
  • Pregătire pentru antrenament
  • Ședință
  • Antrenament
  • Joc-școală
  • Refacere
  • Tratament medical

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
Top 3 cele mai citite
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!