Carousel hot news

FRF a exclus Sportul Studenţesc din campionat!

Sportul Studenţesc a fost retrogradată din liga secundă, după ce clubul din Regie a refuzat să plătească 9.500 de lei către Rapid Suceava. Echipa lui Vasile Şiman nu s-a prezentat la nici una...
Autor: Cătălin Gheorghiu | 23.09.2013 | 18:59
FRF a exclus Sportul Studenţesc din campionat!
Gavrila Pele Balint,Vasile Siman (patron Sportul Studentesc).

Sportul Studenţesc a fost retrogradată din liga secundă, după ce clubul din Regie a refuzat să plătească 9.500 de lei către Rapid Suceava. Echipa lui Vasile Şiman nu s-a prezentat la nici una dintre cele trei partide din acest sezon, la cea din Cupa României patronul invocînd faptul că autocarul s-a defectat!

“În baza art. 79.9, coroborat cu art. 42.3 din Regulamentul Disciplinar, se hotărăşte excluderea echipei de Liga a II-a, seria I, a SC FC Sportul Studenţesc SA şi retrogradarea ei, aceasta urmînd să participe în anul competiţional următor în campionatul categoriei inferioare, respectiv în Liga a III-a a Campionatului Naţional organizat de Federaţia Română de Fotbal. În baza art. 79.9, coroborat cu art. 42.3 din Regulamentul Disciplinar, se sancţionează cu excluderea din competiţie şi retrogradarea echipelor de juniori A şi B ale clubului Sportul Studenţesc, urmând ca acestea să participe în anul competiţional următor în campionatul categoriei inferioare”, se arată într-un comunicat al FRF.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!