Fotbal intern

FRF îl pedepsește aspru pe Gigi Becali! Patronul FCSB-ului, găsit vinovat de discriminare

09.07.2020 | 14:45
FRF il pedepseste aspru pe Gigi Becali Patronul FCSBului gasit vinovat de discriminare
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost suspendat drastic de Federația Română de Fotbal în urma declarațiilor sale la adresa fotbalului feminin.

Patronul FCSB-ului nu este de acord cu introducerea fotbalului feminin la nivelul echipelor de club din prima ligă și a făcut mai multe declarații controversate în acest sens.

ADVERTISEMENT

FRF s-a autosesizat și l-a pedepsit aspru pe patronul vicecampioanei României.

FRF îl pedepsește aspru pe Gigi Becali

FRF l-a pedepsit pe Gigi Becali după ce acesta a făcut mai multe declarații considerate discriminatorii la adresa fotbalului feminin. Admite cererea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Becali George.

În temeiul art. 54.1 din RD se sancționează pârâtul Becali George cu măsura suspendării pentru 4 (patru) luni și penalitate sportivă de 65.000 lei.

ADVERTISEMENT

În baza art. 54.1 din RD se sancționează pârâtul Fotbal Club FCSB SA cu penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată în comunicatul emis de Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF.

Declarațiile controversate ale lui Gigi Becali

Gigi Becali nu este de acord ca fiecare club din Liga 1 să aibă anexat și o echipă de fotbal feminin, cum vrea FRF-ul să impună din sezonul viitor: Dacă o să fie obligatoriu, o să cumpărăm una.

ADVERTISEMENT

Adică cumpăr una… Îi dau 10.000 sponsorizare şi pune FCSB pe piept. (n.r. – întrebat dacă o să meargă în vestiar să le încurajeze).

Uite, vezi? Cum să meargă un bărbat în vestiar la femei? Vezi? Că şi asta strică! Hai, că cine ştie, discriminare, că la nebunia lor orice lucru e discriminare”.

ADVERTISEMENT

„Dar eu spun lucrurile cum le văd normal, eu spun o opinie, o părere şi în opinia mea nu trebuie să facă femeia… Dar dacă trebuie şi e obligatoriu, cum este în regulament…

Chiar ne-a rugat o echipă, le dau 10.000 sponsorizare şi după aia joacă pe piept cu FCSB. Nu te gândeşti? Dacă îi dă cu mingea în ţâţă? Hai, fiţi sănătoşi!”, declara Gigi Becali la TV Pro X.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT