Fotbal intern

FRF încasează 150.000 de euro pentru amicalul Anglia – România! Fanii tricolorilor vor primi 10.000 de bilete

05.12.2019 | 09:07
FRF incaseaza 150000 de euro pentru amicalul Anglia  Romania Fanii tricolorilor vor primi 10000 de bilete
ADVERTISEMENT

Federația Română de Fotbal încasează 150.000 de euro pentru meciul amical Anglia – România, care se va disputa anul viitor în deplasare, la 7 iunie. Locația exactă și ora de începere a partidei nu au fost stabilite până la acets moment.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,63 este cota pentru ”x2” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele
ADVERTISEMENT

FRF încasează 150.000 de euro pentru amicalul Anglia – România

Conform prosport.ro, pe lângă cei 150.000 de euro, FRF a obținut pentru meciul amical Anglia – România de gratuitate la transport și cazare, toate costurile urmând a fi acoperite de federația britanică.

Ținând cont de comunitatea numeroasă de români din Anglia, fanii tricolorilor vor primi 10.000 de bilete pentru această întâlnire. Tichetele vor fi vândute prin intermediul Federației Române de Fotbal.

ADVERTISEMENT

”Acest amical ne va ajuta pe viitor”

”Ar fi bine să fie un stadion plin, asta ne va ajuta pe viitor să putem antama și alte meciuri amicale cu echipe puternice”, a declarat o sursă din cadrul FRF pentru prosport.ro.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat, sâmbătă, la tragerea la sorți a grupelor de la Campionatul European din 2020 că echipa națională va juca un amical de lux anul viitor. Trei zile mai târziu, site-ul oficial al FRF anunța oficial că tricolorii vor întâlni Anglia în deplasare, la 7 iunie.

ADVERTISEMENT

Tricolorii sunt neînvinși cu Anglia în deplasare

Din 11 partide, ”tricolorii” au câștigat 3, alte 6 s-au încheiat la egalitate, iar britanicii s-au impus de două ori. În patru partide disputate în istorie la Londra (două amicale, două oficiale), naționala României nu a pierdut niciodată. Toate s-au încheiat la egalitate.

Ultimul meci direct a avut loc la Euro 2000, atunci când ”tricolorii” s-au impus în ultimul meci din faza grupelor cu 3-2. Cristian Chivu, Dorinel Munteanu și Ionel Ganea din penalty înscriau atunci și duceau România în sferturile de finală.

ADVERTISEMENT

România întâlnește Islanda în barajul pentru Euro 2020

În cazul în care se va califica la Campionatul European din 2020,  România va întâlni Austria, Ucraina și Olanda. Două dintre aceste partide  se vor disputa pe Arena Națională și unul la Amsterdam.

România va evolua, în deplasare, cu Islanda, în play-off-ul Ligii Naţiunilor, s-a stabilit în urma  tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. Dacă vor câştiga acestă întâlnire, tricolorii vor întâlni, tot în deplasare, învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, pentru un loc la Euro 2020.

ADVERTISEMENT