Fotbal intern

FRF, încredere totală în Dennis Man: ”Peste o lună începe să dea goluri”

22.02.2021 | 10:00
FRF incredere totala in Dennis Man Peste o luna incepe sa dea goluri
ADVERTISEMENT

Evoluțiile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, din ultima etapă de campionat au fost remarcate și de oficialii FRF. Intrat în a doua jumătate a reprizei secunde, Man a făcut cel mai bun joc în tricoul Parmei.

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță a analizat evoluțiile celor doi și a concluzionat că aceștia se vor impune în primul 11 al grupării gialloblu.

ADVERTISEMENT

”Dennis Man e încă în perioada de acomodare, poate peste o lună începe să dea goluri! Ne-am speriat de parcă s-a dus în altă lume! Uitați-vă la Mihăilă, bravo lui, joacă bine și a fost și accidentat”, a spus Stoichiță, după Astra – Dinamo (2-0).

Peste o lună, România debutează în preliminariile CM din Qatar

Oficialul FRF apreciază că până la debutul echipei naționale a României în preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar (2022), Dennis Man și Valentin Mihăilă își vor recăpăta încrederea în propriile forțe și vor fi oameni de bază pentru selecționerul Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” încep cursa de calificare la turneul final de anul viitor, pe 25 martie când vor întâlni, în deplasare, reprezentativa Macedoniei de Nord.

Trei zile mai târziu, pe Arena Națională, trupa lui Mirel Rădoi va da piept cu Germania, iar pe 31 martie, România va evolua din nou în deplasare, în Armenia.

ADVERTISEMENT

Italienii au lăudat prestațiile lui Man și Mihăilă, în Parma – Udinese

Parma nu a reușit s-o învingă nici pe Udinese, în ultima etapă din campionatul Italiei (2-2), deși a condus cu 2-0. Jurnaliștii din Peninsulă au apreciat însă, jocul celor doi români.

”Un ghimpe în apărarea lui Udinese. A fost implicat în acţiunea de la golul de 1-0 şi a obținut penalty-ul care a mărit avantajul. În partea a doua, nivelul său a scăzut”, a scris Tutto Mercato Web, despre Vali Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Și Dennis Man a prins, din nou, minute în tricoul gialloblu. A intrat pe teren în a doua jumătate a reprizei secunde, a furnizat 8 pase pentru echipă și expediat un șut la poarta lui Udinese.

ADVERTISEMENT