FRF ameninţă cu sancţiuni, după incidentul de la Juventus – Sepsi!

Filon Stan   
în Fotbal intern
09/04/2018, 21:37
FRF ameninţă cu sancţiuni, după incidentul de la Juventus – Sepsi!

Federaţia Română de Fotbal condamnă cu fermitate orice manifestări de xenofobie, şovinism şi intoleranţă, după incidentul de la meciul Juventus Bucureşti – Sepsi Sfântu Gheorghe, când de la staţia de amplificare a stadionului din Voluntari a fost pusă o melodie cu versuri jignitoare la adresa ungurilor.

“Federaţia Română de Fotbal condamnă cu fermitate orice manifestări de xenofobie, şovinism şi intoleranţă care se petrec pe stadioanele de fotbal sau în lumea fotbalului. Întrecerea sportivă trebuie să fie guvernată de fair-play şi spirit de competiţie, nu de ură şi violenţă. Federaţia Română de Fotbal derulează permanent campanii de educaţie şi de promovare a valorilor tuturor minorităţilor şi grupurilor sociale, astfel încât nu poate primi decât cu indignare relatările incidentelor de luni, 9 aprilie, de pe stadionul din Voluntari. Competenţa analizării faptelor aparţine Comisiei de Disciplină, care va lua în considerare rapoartele oficialilor prezenţi la meciul Juventus – Sepsi Sfântu Gheorghe”, se arată într-un comunicat al forului de la Casa Fotbalului.

Explicaţie halucinantă de la Juventus: ”Nu era stick-ul care trebuia”

Directorul executiv al clubului Juventus Bucureşti, Paul Terteleac, a declarat, luni, că melodia jignitoare la adresa ungurilor, emisă de la staţia de amplificare a stadionului din Voluntari, înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, a fost pusă de crainicul arenei, care este la al doilea meci al formaţiei din Colentina. “A fost o neînţelegere, probabil din cauza faptului că nu era stick-ul care trebuia”, a încercat să explice el.

Închide ×