Sport

FRF le cere ajutorul lui Gigi Becali și Mihai Rotaru: „Trebuie să înțeleagă situația!”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, le cere ajutorul lui Gigi Becali și Mihai Rotaru, pentru a stabili lotul pe care România îl va avea la Jocurile Olimpice.
14.06.2021 | 22:59
FRF le cere ajutorul lui Gigi Becali si Mihai Rotaru Trebuie sa inteleaga situatia
ADVERTISEMENT

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a recunoscut că înțelege situația echipelor de club care vor începe meciurile din preliminariile pentru UEFA Conference League, dar nici nu vrea să diminueze importanța Jocurilor Olimpice.

Mihai Stoichiță a amintit de ultima participare a României la Jocurile Olimpice și speră ca selecționata din acest an să se ridice la un nivel foarte bun.

ADVERTISEMENT

FRF le cere ajutorul lui Gigi Becali și Mihai Rotaru

Mihai Stoichiță a vorbit despre lotul României la Jocurile Olimpice și cere ajutorul lui Gigi Becali și Mihai Rotaru, cărora le cere să lase mai mulți jucători la lot:

„Vă voi da vești bune legate de lotul Olimpic, după ce vom purta discuții cu doi patroni de cluburi, care pot furniza jucători. E vorba despre domnul Rotaru și domnul Becali și care trebuie să înțeleagă bine situația și să vedem de ce se pot dispensa.

ADVERTISEMENT

Noi înțelegem situația, aceea de jocuri de calificare în Conference League și atunci trebuie să fim raționali”.

„Am văzut multe diminuări al Olimpiadei, păi nu vă supărați, dacă noi și acum ne amintim ce s-a întâmplat acum 57 de ani… acest evenminet a marcat istoria fotbalului nostru, am ieșit pe locul 5 la Olimpiadă”, a mai spus Mihai Stoichiță, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că mai vrem să așteptăm 57 de ani!”

Mihai Stoichiță a continuat și a explicat importanța, dar și mândria pe care o astfel de participare la Jocurile Olimpice o oferă pentru România și, implicit, pentru toți fotbaliștii implicați în competiție.

„Eu nu cred că mai vrem să așteptăm 57 de ani să ne mai aducem aminte de această generație, care va participa. Eu nu o să mai fiu, dar cine o să-și aducă aminte peste 57 de ani ce s-a întâmplat în vara anului 2021, nu e bine așa.

ADVERTISEMENT

Impactul acestor jocuri pentru noi, ca nație, e foarte important. Eu vă spun ceva, nu vi se pare normal ca un fotbalist de talia lui Neymar și au mai fost și alții, să își dorească să participe la Jocurile Olimpice cu naționala țării sale?”, a continuat directorul tehnic al FRF-ului.

„La noi sunt jucători care vor să meargă la Jocurile Olimpice și nu sunt lăsați să meargă. Din cei care au fost în 2019 și au reușit această performanță, câți mai sunt cu regula U21?

Nu mai e nimeni! Au apărut mulți din acea generație, dar au trecut doi ani de atunci”, a mai spus Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT