Fotbal intern

Drama lui Ienei! “Am fost UITAT, pentru el eu NU exist!”

Fostul mare antrenor al Stelei şi selecţioner al României, Emeric Ienei, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că pe data de 22 martie, atunci cînd a împlinit 78 de ani, nu a primit nici un telefon de...
24.03.2015 | 14:37
Drama lui Ienei Am fost UITAT pentru el eu NU exist

Fostul mare antrenor al Stelei şi selecţioner al României, Emeric Ienei, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că pe data de 22 martie, atunci cînd a împlinit 78 de ani, nu a primit nici un telefon de felicitare din partea vreunui angajat de la FRF. Totodată acesta ne-a mărturisit că i-ar fi făcut plăcere să îl însoţească şi el pe Mircea Lucescu în cantonamentul naţionalei României mai ales că la sfîrşitul acestei săptămîni s-a aflat în Bucureşti unde a sărbătorit la fata sa ziua de naştere.

Nu am ştiut sub nici o formă că Mircea Lucescu îi va vizita pe băieţi în cantonamentul de la Mogoşoaia. Mi-ar fi făcut şi mie plăcere să merg la alături alături de Mircea, să vorbesc şi ei cu jucătorii, dar, probabil, pentru Burleanu eu sînt doar Ienei de la Oradea. Probabil palmaresul meu de antrenor este mult prea mic ca să mă prezint şi eu în faţa băieţilor să îi încurajez aşa cum probabil adversarul meu din tinereţe a făcut-o. Însă nu mă mai miră nimic atît timp cît cei de la FRF nu mi-au dat nici măcar un telefon cu ocazia zilei mele de naştere. Pe 22 martie am împlinit 78 de ani şi m-am aflat la fata mea în Bucureşti acolo unde am fost sarbătorit. M-au căutat şi m-au felicitat doar foştii mei jucatori din generaţia Steaua 86 şi Mircea Sandu, cel care mi-a telefonat de la Viena. În schimb actuala conducere a FRF m-a uitat defintiv. Se pare că pentru Burleanu eu nu exist, Cupa Campionilor am adus-o pentru o altă ţară străină, nu pentru România”, a încheiat Ienei.

Tags: