ADVERTISEMENT
Fotbal intern

FRF mai face un pas spre redeschiderea stadioanelor. Care este cea mai nouă campanie

Autor: Patrice Podina | 11.02.2021 | 18:14
FRF mai face un pas spre redeschiderea stadioanelor. Care este cea mai nouă campanie
Răzvan Burleanu a explicat protocolul medical pentru fotbalul din România. FOTO: sportpictures.eu

Federația Română de Fotbal își intensifică eforturile de redeschidere a arenelor sportive. În acest sens, președintele FRF a lansat o nouă campanie socială.

ADVERTISEMENT

Sub motto-ul ”Fotbalul se vaccinează”, șeful Federației Române de Fotbal a demarat cea mai nouă campanie de conștientizare a riscului infectării cu coronavirus și de prevenire a răspândirii virusului ucigaș.

Șeful FRF a reiterat ideea că doar printr-o conduită adecvată și conștientă a suporterilor, stadioanele ar putea fi redeschise în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Componenții echipelor naționale au intrat deja în programul național de vaccinare

Ministerul Tineretului și Sportului a anunțat la sfârșitul lunii trecute că împreună cu autoritățile române au parafat un acord în privința vaccinării sportivilor și a membrilor staff-urilor tehnice ale loturilor olimpice.

Astfel, aceștia au intrat în etapa a doua a campaniei naționale de vaccinare, care mai include populația cu grad de risc și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale.

ADVERTISEMENT

Ulterior și Liga Profesionistă de Fotbal a cerut autorităților să includă fotbaliștii de Liga 1 în etapa a doua de vaccinare împotriva COVID-19. În acest moment membrii loturilor naționale și olimpice au fost incluși în această etapă, în condițiile în care prima reprezentativă de fotbal a României va debuta luna viitoare în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

Burleanu: ”Vaccinarea, drumul cel mai scurt spre o viață normală”

Președintele FRF a transmis și un mesaj tuturor oamenilor implicați în fenomenul fotbalistic, oficiali, jucători și suporteri, cu ocazia lansării campaniei ”Fotbalul se vaccinează”.

ADVERTISEMENT

”Am ajuns într-un moment în care presiunea revenirii la viața de dinainte este foarte mare, peste tot în lume. Din fericire, această nerăbdare vine împreună cu rezultate de excepție pe care lumea științifică le-a obținut și le-a materializat în vaccinul anti-COVID.

Noi, ca federație națională, facem apel către toți practicanții și suporterii fotbalului să urmeze recomandările experților care stau în spatele dezvoltării vaccinului și a implementării campaniei de vaccinare, pentru că vaccinarea este drumul cel mai scurt spre o viață normală, spre ieșirea din anxietatea socială în care ne aflăm cu toții”, a transmis Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!