Sport

FRF nu l-a invitat nici pe Emeric Ienei la tragerea la sorți pentru EURO 2020. „Sunt jignit și mâhnit. Așa e când nu mai au nevoie de tine”

02.12.2019 | 16:03
FRF nu la invitat nici pe Emeric Ienei la tragerea la sorti pentru EURO 2020 Sunt jignit si mahnit Asa e cand nu mai au nevoie de tine
ADVERTISEMENT

După ce Gică Hagi și Cristi Balaj nu au fost invitați de FRF (Federația Română de Fotbal) la tragerea la sorți pentru EURO 2020, Emeric Ienei a dezvăluit că nici el nu a fost sunat ca să participe la marele eveniment și a avut o reacție dură la adresa forului condus de Răzvan Burleanu.

FRF nu l-a invitat nici pe Emeric Ienei la tragerea la sorți pentru EURO 2020

“Nu m-a sunat nimeni de la Federație să mă întrebe măcar dacă aș vrea să particip la această tragere la sorți. Nu îmi vine să cred că nu l-au chemat pe Hagi. Cu mine, înțeleg, sunt bătrân și probabil n-aș fi putut să vin din cauză că am probleme mari cu picioarele.

ADVERTISEMENT

Dar ar fi putut măcar să dea un telefon. Sunt chiar jignit, mă simt mâhnit. Dar așa e când nu mai au nevoie de tine! Probabil că și-or fi zis: “Mai dă-l încolo și pe Ienei ăsta, ce a făcut el pentru fotbalul românesc?!„” a spus Emeric Ienei pentru gsp.ro.

Mesajul dur al lui Emeric Ienei pentru FRF

Mai mult, Emeric Ienei a dezvăluit că ar fi mers la orice eveniment organizat de FRF dacă nu ar fi avut probleme medicale. Antrenorul care a câștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua a avut și un mesaj pentru oficialii Federației Române de Fotbal.

ADVERTISEMENT

”Dacă m-ar fi invitat Federația la vreun eveniment și aș putea să ajung, aș veni, totuși. Nu cu ranchiună se rezolvă problemele fotbalului românesc, ci cu înțelegere”, a mai spus Emeric Ienei pentru sursa citată mai sus.