FRF, parteneriat cu o casă de pariuri! "Milităm pentru un fotbal curat"

Federaţia Română de Fotbal a semnat un parteneriat cu unul dintre principalii operatori de pariuri din ţară, Fortuna. Casa de pariuri va deveni sponsor oficial al echipei naţionale.

Parteneriatul demarează din luna martie şi are o durată de 4 ani.

„Prin acest parteneriat ne propunem să contribuim la dezvoltarea fotbalului românesc, care este unul dintre cele mai iubite sporturi de echipă din România. Convingerea Fortuna este că fotbalul, precum şi toţi cei implicaţi în acest domeniu, inclusiv suporterii, au puterea de a creşte acest sport şi de a menţine integritatea sa. Împreună cu Federaţia Română de Fotbal ne dorim să susţinem şi să milităm pentru un Fotbal Curat, inclusiv prin proiecte dedicate”, a declarat Per Widerstrom – CEO Fortuna Group.

Răzvan Burleanu a declarat că FRF continuă campania pentru un fotbal curat: "Suntem bucuroşi să avem încă o confirmare a strategiei comerciale de succes pe care Federaţia Română de Fotbal a implementat-o şi să primim în familia fotbalului românesc un membru important, alături de care am convingerea că ne vom bucura pentru succesele Echipei Naţionale şi pentru reuşitele proiectelor dedicate dezvoltării fotbalului. În acelaşi timp, campania noastră pentru asigurarea unui climat fotbalistic dominat de integritate se întăreşte şi vom putea implementa noi măsuri prin care fenomenul fotbalistic să fie protejat şi să evolueze”

Fortuna este sponsorul principal al Asociaţiei de Fotbal a Cehiei şi al celui mai important club de fotbal din Polonia, Legia Varşovia. Din 2014, compania sponsorizează Slovakia Super Liga, cea mai importantă ligă de fotbal din Slovacia, care a fost redenumită Fortuna Liga.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231