FRF plăteşte regeşte! S-a aflat ce salariu are Contra la naţională! Dică e plătit mai prost ca preparatorul!

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
12/04/2018, 13:58
FRF plăteşte regeşte! S-a aflat ce salariu are Contra la naţională! Dică e plătit mai prost ca preparatorul!

Cosmin Contra a ajuns la un acord cu Federaţia Română de Fotbal pentru un salariu anual care ajunge la 390.000 de euro. Astfel, “Guriţă” încasează cu 160.000 de euro mai puţin decât fostul selecţioner al echipei naţionale a României, Christoph Daum.

De partea cealaltă, preparatorul fizic spaniol Javi Reyes, cel alături de care Cosmin Contra a lucrat şi la FC Dinamo Bucureşti, a ajuns să câştige dublu decât Nicolae Dică, antrenorul lui FCSB, anunţă gsp. Acesta încasează un salariu anual de 200.000 de euro, jumătate cât Dan Petrescu.

Antrenorul cu portarii este plătit cu 22.000 de euro pe an

Secunzii Adrian Mihalcea şi Jerry Gane primesc de la (FRF) Federaţia Română de Fotbal un salariu anual de 90.000 de euro, în timp ce Leontin Toader, antrenorul protarilor, încasează 22.000 de euro pe an, dar acesta lucrează cu contract part-time, doar pe durata acţiunilor lotului naţionalei.

 

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.