Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

FRF, reacție dură după acuzele de blat de la România – Slovacia și Portugalia – Georgia: „E clară treaba! Noi suntem un popor creștin ortodox”

Mihai Stoichiţă a avut o reacţie dură după acuzele de blat de la România - Slovacia şi Portugalia - Georgia spunând că în meciul nostru nu s-a pus în niciun moment problema.
27.06.2024 | 12:49
FRF reactie dura dupa acuzele de blat de la Romania  Slovacia si Portugalia  Georgia E clara treaba Noi suntem un popor crestin ortodox
FRF, reacție dură după acuzele de blat de la România - Slovacia și Portugalia - Georgia: „E clară treaba! Noi suntem un popor creștin ortodox”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România a încheiat la egalitate cu Slovacia, scor 1-1, care califică ambele formaţii în optimile de finală. S-a iscat o întreagă discuţie în spaţiul public referitor la un posibil aranjament care avantajează ambele formaţii.

FRF, reacție dură după acuzele de blat de la România – Slovacia și Portugalia – Georgia: “E clară treaba!”

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a respins acuzele de blat şi a arătat cu degetul ultimul meci din faza grupelor, Portugalia – Georgia, scor 0-2, în urma căruia lusitanii joacă împotriva Sloveniei:

ADVERTISEMENT

Atâtea scenarii am auzit că va fi meciul ruşinii, că va fi meciul… Ei, uite ce meci a fost că a ţinut un stadion întreg în picioare la Frankfurt. Nu am văzut Portugalia – Georgia. 

Este clară treaba. Nu intrăm în amănunte tactice. Noi nu suntem un popor cinic, suntem un popor creştin ortodox. Noi suntem nişte oameni buni, chiar dacă uneori mai apar una-alta”, a spus Stoichiţă la FANATIK EURO.

ADVERTISEMENT

“Cred că vor depăşi 40.000 de oameni la Munchen. Eu estimez că vor fi mai mulţi”

Directorul tehnic al Federaţiei crede că la meciul din optimile de finală cu Olanda de la Munchen vor fi peste 40.000 de români şi anticipează o cerere de bilete fără precedent pentru un meci al României:

Cred că vor depăşi 40.000 de oameni la Munchen. Eu estimez că vor fi mai mulţi. Toţi prietenii mei îmi cer bilete. Mă întreb, ceilalţi din România, oare câţi vor bilete? 

ADVERTISEMENT

Vor fi peste 40.000 de români. Olanda nu este foarte departe. Au fost lacrimi de bucurie în ochii tuturor. Lacrimi de bucurie la băieţi. Mulţi dintre jucători au fost cu ochii în lacrimi.

“Gică Hagi era foarte fericit, a venit acolo unde eram noi”

La fel ca prima oară, cu Ucraina, au băut un pahar de vin, o bere. Şi la 12:30 au plecat la somn. Am ajuns după două ore şi puţin după finalul meciului. Am plecat rapid. 

ADVERTISEMENT

Când am ajuns la hotel, erau sute de suporteri în faţa hotelului. Ploua, dar n-a plecat nimeni. Din boxe se auzea o manea “Made in Romania”. Toată lumea dansa, se bucura. 

Gică Hagi era foarte fericit, a venit acolo unde eram noi. Era acolo domnul prim ministru, Victor Ponta, Geolgău. Era foarte fericit, era în al nouălea cer”, a spus Mihai Stoichiţă la FANATIK EURO.

FRF, reacție dură după acuzele de blat de la România - Slovacia și Portugalia - Georgia: „E clară treaba! Noi suntem un popor creștin ortodox”

ADVERTISEMENT
1,50 este cota BETANO pentru "2 solist" la România - Olanda