FRF, refuzată: “Salariul era prea mic!” Cîţi bani urma să primească antrenorul

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
23/07/2016, 17:59
FRF, refuzată: “Salariul era prea mic!” Cîţi bani urma să primească antrenorul

Federaţia Română de Fotbal a dorit să-l numească pe Florin Motroc, antrenor la FC Kazma, pe postul de selecţioner al echipei naţionale a României Under 18, dar acesta a refuzat oferta oficialilor FRF.

Conform spuselor lui Florin Motroc, problema principală a fost salariul oferit de FRF. “Am refuzat să fiu selecţioner la România Under 18 pentru că salariile erau foarte mici şi cred că şi acum sînt aşa. Undeva aproape de 2.000 de euro pe lună mi se oferise la începutul mandatului lui Răzvan Burleanu.

Eu veneam de la un salariu imens pe lîngă ce mi se oferea şi am cerut puţin mai mult, dar nu au acceptat şi aşa mi-am văzut de treaba aici”, a spus Florin Motroc.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×