Fotbal intern

Sandu vrea în B ambele echipe din Craiova!

UPDATE Ora 15:30 Cele două echipe ale Craiovei au şanse mari să fie înscrise în Liga II! Mircea Sandu a dat semnalul de "bunăvoinţă", ţinînd cont de problemele care sînt la nivelul Ligii...
05.08.2013 | 15:34
Sandu vrea in B ambele echipe din Craiova
ADVERTISEMENT
UPDATE Ora 15:30 Cele două echipe ale Craiovei au şanse mari să fie înscrise în Liga II! Mircea Sandu a dat semnalul de “bunăvoinţă”, ţinînd cont de problemele care sînt la nivelul Ligii II: “Cred că, prin prisma dificultăţilor care sînt la nivelul cluburilor de ligă secundă, ar fi normal să îi lăsăm să joace pe toţi, dacă prezintă minimum de condiţii cerute: un buget, cît de cît, un stadion, asigurarea jucătorilor şi a stadionului. ” Declaraţia preşedintelui vine după adunarea generală a cluburilor de liga II, din această dimineaţă, în care s-a constatat că cele 28 de locuri pentru noul sezon nu sînt ocupate.
În aceste momente, Comisia de Disciplină analizează dosarele celor două echipe din Bănie. Dinamo II şi FCM Baia Mare au primit “invitaţii” să se înscrie în liga secundă. Pînă în acest moment s-au retras CS Turnu Severin, CS Otopeni, FC Argeş şi Luceafărul Oradea, dar sînt şi alte cluburi pe buza prăpastiei.

Comisia de Disciplină a FRF reia, astăzi, începînd cu ora 14:00, analizarea dosarelor de înscriere ale FC Universitatea Craiova şi CS Universitatea Craiova în Liga II. Dosarele au mai fost analizate de trei ori, dar nu s-a decis nimic.

Adrian Mititelu a făcut o cerere de intervenţie în dosarul grupării nou înfiinţate şi susţinută de primarul Olguţa Vasilescu, prin care solicită neînscrierea CS U Craiova, deoarece “prejudiciază interesele Universităţii Craiova”! Surse federale susţin că demersul lui Mititelu nu va avea sorţi de izbîndă şi că CS U va fi înscrisă, fără probleme, în liga secundă.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, gruparea condusă de Adrian Mititelu, aflată în procedura insolvenţei, a primit ultimatum din partea comisiei prezidată de Daniel Cernat să dovedească faptul că sumele reclamate de FRF şi LPF au fost stinse.

Este de aşteptat ca, după şedinţa de astăzi, Comisia de Disciplină să ia o decizie cu privire la cele două echipe din Bănie.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă va ţine la curent, în timp real, cu derularea evenimentelor la Comisia de Disciplină a FRF, începînd cu ora 14:00.