FRF vrea să schimbe regulile după eşecul de la U19! Cerinţe inedite

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
30/03/2018, 08:21
FRF vrea să schimbe regulile după eşecul de la U19! Cerinţe inedite

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, este cel care a propus aceste modificări şi explică în ce mod a ajuns la ele. Sunt trei reguli care vor să îi pregătească pe jucătorii echipelor naţionale pentru momente precum cele de care au avut parte “tricolorii” under 19.

După ce Olimpiu Moruţan şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică, primind al doilea cartonaş galben după ce s-a bucurat la gol dându-şi tricoul jos, FRF vrea ca de acum înainte jucătorul care ia galben pentru scoaterea tricoului să fie eliminat timp de zece minute sau să fie suspendat pentru meciul următor.

A doua regulă ar fi ca golul marcat după minutul 90, în prelungiri, să fie dublu cotat, iar Vochin explică în ce mod: “Am văzut la tragedii de m-am saturat! Din momentul în care arbitrul arată plăcuţa cu prelungirile, orice echipă care marchează, să se pună dublu”, a explicat Vochin la Telekom Sport.

Pentru că ratarea calificării s-a produs în prleungiri, când Ucraina a marcat golul victoriei, Vochin cere ca prima repriză să fie împarţită în mod egal, astfel încât fiecare echipă să joace jumătate în inferioritate numerică. În cealaltă repriza se va juca la egalitate numerică.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×