Stiri sportive

FOTO / Mititelu are actele care ar putea desfiinţa CSU

UPDATE 16.43: După ce Adrian Mititelu a susţinut, cu acte, că echipa nou înfiinţată a Craiovei, CS Universitatea, nu are dreptul de a evolua în Liga a doua, rivalii au răspuns printr-un...
20.09.2013 | 14:28
FOTO  Mititelu are actele care ar putea desfiinta CSU
ADVERTISEMENT

UPDATE 16.43: După ce Adrian Mititelu a susţinut, cu acte, că echipa nou înfiinţată a Craiovei, CS Universitatea, nu are dreptul de a evolua în Liga a doua, rivalii au răspuns printr-un comunicat postat pe site-ul micapi.ro, în care se arată că echipa deţine certificatul de identitate sportivă: “În Registrul Sportiv este înregistrată structura sportivă „Club Sportiv U Craiova S.A.”, care deţine Certificatul de Identitate Sportivă Număr 0075112, eliberat în data de 21.08.2013, Număr de Identitate B/A3/00001/2013.”.

Oficialii echipei sprijinite de primarul Olguţa Vasilescu au declarat că şansele ca CS Universitatea Craiova să dispară din campionat sînt nule. „Noi avem un document care certifică faptul că echipa are certificat de identitate sportivă încă din luna iulie a acestui an. Tot ce s-a realizat la acest club este legal şi perfect regulamentar. Nu avem nici o emoţie că acea cerere formulată de echipa adversă va fi respinsă de Comisia de Disciplină a LPF”, a afirmat Felix Grigore, director executiv la CS Universitatea.

ADVERTISEMENT

“Nu ştim cum a pus mîna pe acele acte”

Adrian Mititelu continuă războiul pe toate fronturile cu Federaţia Română de Fotbal. Finanţatorul Universităţii Craiova a obţinut cîteva documente care atestă faptul că rivala CS Universitatea Craiova a legitimat doi jucători în perioada 21-22 august 2013, deşi echipa a fost înscrisă în registrul sportiv şi i s-a eliberat certificatul de identitate sportivă abia pe 29 august 2013. Mai mult, Mititelu susţine că are acte care demonstrează că echipa primăriei, CS Universitatea Craiova, nu era încă înfiinţată în momentul în care a jucat primul meci , pe 27 august, în Cupa României. Cele două documente au fost publicate de ediţie.ro.

Adrian Rămureanu, responsabil cu legitămările  în cadrul FRF, a încercat să ofere explicaţii: “Staţi domnilor liniştiţi şi nu vă mai ambalaţi atat de tare. Staţi să vedem ce decizie va lua CNSL (n.r. – Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor) care este condusă de Gabriel Manu. FC Universitatea Craiova a făcut o contestaţie în această problemă, iar carnetele celor de la CS Universitatea Craiova au fost oprite după meciul direct dintre cele două echipe. Oricum noi am demarat o anchetă deoarece nu ştim cum a pus Mititelu mîna pe acele acte. Nu mi se pare normal să se întîmple aşa ceva la FRF”,a încheiat Rămureanu.

ADVERTISEMENT

“Au să-mi dea 100.000 de euro, vor ajunge în faţa Parchetului”

Contactat de FANATIK, Adrian Mititelu a ieşit la atac şi i-a ameninţat pe rivalii de la CS. “Nu trebuie să-i intereseze pe cei de la FRF cum am pus eu mîna pe acte, e problema mea. Oricum toţi vor ajunge în faţa Parchetului pentru că au făcut fals în acte atunci cînd le-au permis celor de la CS să legitimeze jucători, deşi nu aveau temei legal. Mai mult FRF şi LPF au să-mi dea 100.000 de euro încă din noiembrie 2011. UEFA le-a trimsi în cont nişte bani pentru juniori, iar ei m-au fentat atunci şi au zis că echipa e dezafiliată.

1(3)  2(1)

Tags: