Fotbal intern

Mititelu, refuzat şi de Trică! Ce antrenori negociază preluarea Craiovei

UPDATE 14:04 FANATIK.RO a aflat că pe lista lui Adraian Mititelu pentru preluarea Universităţii Craiova se află acum Aurel Ţicleanu, Ştefan Stoica, Emil Săndoi, dar nu în ultimul rînd chiar...
28.02.2014 | 13:13
Mititelu refuzat si de Trica Ce antrenori negociaza preluarea Craiovei

UPDATE 14:04 FANATIK.RO a aflat că pe lista lui Adraian Mititelu pentru preluarea Universităţii Craiova se află acum Aurel Ţicleanu, Ştefan Stoica, Emil Săndoi, dar nu în ultimul rînd chiar şi Nicolo Napoli, cel care ne-a oferit o declaraţie interesantă: “Nu m-a sunat Adrain Mititelu, dar diseară mă voi duce în Craiova”

UPDATE 14:04 Eugen Trică a dezvăluit pentru FANATIK.RO că, deşi era foarte tentat, în acest moment nu poate să accepte oferta lui Adrian Mititelu de a antrena Universitatea Craiova, deoarece se află în continuare în litigiu cu UTA. “Eu i-am explicat şi aseară lui Adrian Mititelu că Universitatea Craiova nu se refuză, dar, în această perioadă, eu nu mă pot duce la Craiova deoarece sînt în litigiu cu UTA şi am bani de primit de acolo. Însă, pe viitor, îi asigur pe suporterii adevăratei Universitatea Craiova că voi ajunge antrenorul echipei”, a încheiat Trică. Conform unor surse din anturajul Concordiei, Trică ar fi declinat propunerea lui Mititelu pentru că aşteaptă să se concretizeze oferta lui Mircea Minea de a prelua echipa din Chiajna.

UPDATE 16:04 Adrian Mititelu l-a ofertat pe Eugen Trică, iar fostul antrenor al CFR-ului urmează să dea un răspuns pînă mîine.  “Am primit o ofertă de la Craiova. Stau acasă, meditez, şi voi da un răspuns. Am la Craiova, în lot, foarte mulţi colegi… Lui Eugen Trică nu îi este frică de o astfel de provocare”, a spus pentru FANATIK fostul antrenor al CFR-ului. Eugen Trică urmează să pregătească echipa după ce Nicolo Napoli a fost demis, iar Ştefan Nanu şi-a depus demisia!

UPDATE 15:45“FC U Craiova ar face bine să lase vrăjeala că nu se prezintă la acest meci. Din informaţiile noastre, la ora asta ei deja se află în cantonament la Severin. Nu ştiu pe cine crede domnul Mititelu că are de gînd să adoarmă. Noi ne-am pregătit temeinic în această săptămînă şi nu sîntem de acord să amînăm meciul, Dacă domnul Mititelu avea chef de amînarea meciului, nu primeam sîmbăta trecută un mail din partea FC U în care ni se cerea doar să fim de acord cu devansarea orei meciului, de la 11 la 13, dar nu se pomenea nimic de amînarea partidei. În plus, pe site-ul FRF, observatorul de joc a fost deja anunţat aşa că în opinia mea acest meci nu trebuie amînat”, a declarat pentru FANATIK.RO, Cristi Schiau, oficial al FC Olt.

FC U Craiova are probleme din ce în ce mai mari! Din cauza faptului că nu au fost plătiţi luni bune, mai mulţi fotbalişti din lotul oltenilor au fost declaraţi liberi, în timp ce majoritatea celor rămaşi ameninţă că nu se vor prezenta pe teren la debutul celei de-a doua părţi a sezonului care se va consuma sîmbătă.

Situaţia financiară precară, dar şi faptul că jucătorii nu au avut nici măcar unde să se antreneze în condiţii optime în ultimul timp, din cauza faptului că nu au acces la baza de pregătire din incinta stadionului “Ion Oblemenco”, l-au determinat pe Mititelu să ceară amînarea primelor două etape din 2014.

“FC U nu a făcut nicio solicitare!”

Doar că demersul său nu pare a avea un succes, iar FRF somează FC U Craiova să se prezinte la meciul pe care îl va avea sîmbătă dimineaţa la Slatina împotriva lui FC Olt. “Din partea FC U Craiova nu ne-a venit în scris nicio solicitare pentru amînarea primelor două meciuri din startul acestui an. Din cîte ştiu eu, ei au trimis pe la începutul lui ianuarie o cerere de amînare a startului campionatului la care li s-a răspuns negativ! Dar nu la începutul acestei săptămîni, aşa cum au anunţat pe site-ul lor. În condiţiile acestea, FC U Craiova trebuie să se prezinte la Slatina pentru meciul cu FC Olt”, a declarat pentru FANATIK.RO, Adrian Rămureanu, directorul de competiţii al FRF.

Tags: