FRF va primi 3.000.000 de euro de la FIFA şi UEFA! Ce se va întîmpla cu banii

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
25/07/2016, 18:56
FRF va primi 3.000.000 de euro de la FIFA şi UEFA! Ce se va întîmpla cu banii

Federaţia Română de Fotbal este la un pas să încaseze o sumă importantă de bani din partea forurilor internaţionale.

Oficialii FRF au fost anunţaţi că în perioada următoare în conturile Federaţiei Române va intra nu mai puţin de 3.000.000 de euro.

FIFA şi UEFA urmează să vireze această sumă în conturile FRF pentru infrastructura sportivă din România, la nivel naţional. Banii aceştia pot fi folosiţi pentru construcţia de terenuri de fotbal în toată ţara, iar oficialii FRF cred că din această sumă primită de la forurile internaţionale pot construi în jur de 25-30 de terenuri de fotbal.

Dacă FRF va ajunge la un acord cu autorităţile locale din România, iar cele din urmă vor participa activ la construcţia terenurilor, atunci FIFA şi UEFA pot dubla suma destinată ţării noastre.

Ştirea MOMENTULUI

Dan Nistor la FCSB? Gigi Becali, super ofertă pentru Dinamo. Prima reacţie a jucătorului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×