Fotbal intern

Discursul lui Săpunaru din vestiar: “Sunt 25.000! Avem nevoie de ei”

Jandarmeria se teme că la meciul dintre România şi Suedia există şanse ca situaţia să degenereze.
Discursul lui Sapunaru din vestiar Sunt 25000 Avem nevoie de ei
ADVERTISEMENT

UPDATE.  Cosmin Contra a dezvăluit după meci ce discurs a avut Cristi Săpunaru în vestiar! “Înainte de meci, căpitanul echipei, Săpunaru, a zis că jucăm în faţa a 25.000 de fani care ne iubesc şi trebuie să luptăm pentru ei. Avem nevoie de asemenea fani care să ne împingă de la spate”, a explicat selecţionerul, pentru ca apoi să îşi exprime optimismul legat de menţinerea unei serii pozitive de rezultate”

“În Craiova se trăieşte şi se mănâncă fotbal pe pâine. Le mulţumim pentru susţinere”, a spus Săpun şi după meci!

ADVERTISEMENT

UPDATE. Arbitrul partidei a întrerupt meciul în minutul 44 pentru patru minute, deoarece fanii de la tribuna a doua au început să se ia la bătaie între ei. Ulterior din Peluza Sud, acolo unde sunt fanii lui FC U Craiova au început să fie aruncate pe teren mai multe petarde. Cristi Săpunaru s-a îndreptat către fanii din peluză şi i-a rugat pe aceştia să se calmeze. În sectorul suporterilor de la Peluza Sud 97 au intrat mai mulţi stewarzi pentru a nu le permite ultraşilor lui FC U să meargă peste suporterii de la Tribuna II.


Update. Ultraşii de la FC Universitatea Craiova se îndreaptă spre stadionul Ion Oblemenco, acolo unde va avea loc duelul dintre România şi Suedia, de la ora 21.30.

ADVERTISEMENT

Responsabile pentru posibilele disensiuni sunt cele două galerii din Craiova: cea a echipei din Liga 1, respectiv cea din Liga 4. Oficialii FRF au fost cei care au informat autorităţile că pot exista incidente la amical care să pornească din rândul “ultraşilor” FCU Craiova. Şi în preziua meciului au fost deja o serie de evenimente mai puţin plăcute, când fotbaliştii echipei din Liga 4 au dat năvală pe stadion. Vezi mai multe detalii aici

“La meci vor participa în jur de 800 de oameni care vor asigura paza şi ordinea. Vor fi 320 de jandarmi, 360 de la firmă de pază, 200 de poliţişti şi 20 de pompieri. Este considerat un meci cu grad mediu de risc. Sunt informaţii că anumite grupuri de suporteri ar putea încerca să producă incidente, dar noi suntem pregătiţi să facem faţă oricărei situaţii”  , a comentat Cristina Etegan, sublocotent Jandarmeria Craiova, pentru gsp.ro. 

ADVERTISEMENT

Fanii FCU Craiova vor lua cu asalt noul “Oblemenco”

Temerile Jandarmeriei şi ale Federaţiei sunt legate de faptul că Peluza Sud ’97, cea care susţine proiectul din Liga 4, va reveni după aproape 5 ani pe Ion Oblemenco. Ultraşii echipei lui Mititelu au cumpărat peste 5.000 de bilete şi se pregătesc să facă spectacol pentru prima oară pe noua arenă din Craiova. 

Partida dintre România şi Suedia se joacă marţi, 27 martie, de la ora 21:30 şi va fi transmis în format livetext şi pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT