News

Frica i-a făcut pe psihologi să-i consilieze pe localnicii din Dobrosloveni, după teribile crime din Caracal

31.07.2019 | 18:53
Frica ia facut pe psihologi sai consilieze pe localnicii din Dobrosloveni dupa teribile crime din Caracal
ADVERTISEMENT

Cazul din Caracal, unde două tinere au fost sechestrate, violate și probabil ucise de Gheorghe Dincă, un mecanic auto în vârstă de 66 de ani, a șocat întreaga opinie publică. În plus, locuitorii din Dobrosloveni, comuna din care provine Alexandra, una dintre victimele bărbatului sunt extrem de tulburați de această tragedie, motiv pentru care au luat o decizie importantă.

Localnicii din Dobrosloveni vor fi consultați de un psiholog

Mai concret, prin intermediul autorităților locale, doi psihologi au mers în cursul acestei zile în comuna din județul Olt pentru a-i consilia pe cei aflați în stare de șoc în urma acestor întâmplări recente. De altfel, frica a pus stăpânire pe întreaga comunitate, oamenii mărturisind că ies cu teamă din casele lor și doar atunci când este cu adevărat necesar.  Ședințele au loc la Căminul Cultural din Dobrosloveni, unde foarte mulți ajung și de la kilometri depărtare, pentru a discuta cu specialiștii. Find vorba de o populație relativ mică, cei mai mulți dintre localnici au cunoscut-o pe Alexandra, ceea ce face ca durerea să fie și mai mare.

ADVERTISEMENT

Am 15 ani și sunt de-o seamă cu Alexandra. Ea obișnuia să meargă doar cu microbuzul. Probabil că unde nu sunt microbuze prea dese, a ales să meargă cu ocazia ca să ajungă mai repede acasă. Îmi este foarte teamă. Am venit 2 kilometri pe jos pentru asta”, a mărturisit Rebeca, o tânără din localitate pentru Digi 24.

Întreaga comunitate din Dobrosloveni, îndurerată de pierderea Alexandrei. Sursa foto: digi24.ro
Întreaga comunitate din Dobrosloveni, îndurerată de pierderea Alexandrei. Sursa foto: digi24.ro

Localnicii continuă să meargă cu mașini la ocazie

În ciuda tragediei care a sădit teama în subconștientul oamenilor, unii mărturisesc cu sinceritate că nu se pot debarasa de obiceiul de a circula cu mașini luate la ocazie, mai ales că se întâmplă adesea să piardă microbuzul, singurul mijloc de transport pentru navetiști.

ADVERTISEMENT

Da, normal că ne este teamă. Avem și noi copii, cum să nu ne fie frică de criminali? Îmi e frică. Eu ieri am fost la Caracal și am pierdut microbuzul și am luat ocazie. Mi-a fost frică, vă spun sincer. Cum se întunecă închid poarta” , a dezvăluit o altă localnică.

 

 

 

Tags: