Fotbal international

Ronaldo a înscris din nou în Frosinone – Juventus 0-2. Vezi reușita portughezului! Video

23.09.2018 | 23:34
Ronaldo a inscris din nou in Frosinone  Juventus 02 Vezi reusita portughezului Video

Juventus a câștigat cu 2-0 partida jucată în deplasare cu Frosinone, primul gol al partidei fiind înscris de Cristiano Ronaldo. Lusitanul a înscris trei goluri pentru torinezi în ultimele două etape de campionat.În minutul 90+4,  Bernardeschi a stabilit scorul final. 

Juventus este singura echipă din Serie A cu punctaj maxim după cinci etape. Echipa lui Allegri a dominat categoric partida, pe care a terminat-o cu 73% posesie și 18 șuturi expediate, dintre care opt pe spațiul porții adverse.

La mijlocul săptămânii viitoare, Juventus va juca în campionat pe teren propriu cu Bologna. Până atunci însă, Ronaldo are emoții luni la gala FIFA The Best, acolo unde este nominalizat alături de Modric și Salah la titlul de cel mai bun fotbalist al sezonului.

Ronaldo a înscris din nou în Frosinone – Juventus 0-2

Min. 90+5 – Final de meci

Min. 90+4 GOOOOL JUVENTUS! Înscrie și Bernardeschi


Min. 81 – GOOOOL JUVENTUS! Ronaldo deschide scorul! Mingea șutată de Pjanic ajunge cu noroc la piciorul lusitanului dintr-o deviere, iar acesta profită la maximum

Min. 45+1 – Finalul primei reprize. Pe Twitter, fanii se întreabă de ce Ronaldo execută toate loviturile libere, în condițiile în care pe teren se mai află Dybala și Pjanic

Min. 1 – A început meciul

UPDATE Echipele de start

Frosinone (3-5-2): Sportiello; Goldaniga, Salamon, Capuano; Zampano, Chibsah, Maiello, Hallfredsson, Molinaro; Perica, Campbell

Juventus (4-3-1-2): Szczesny; Cuadrado, Rugani, Chiellini, Alex Sandro; Emre Can, Pjanic, Bentancur; Dybala; Ronaldo, Mandzukic


Juventus are un start de sezon. A bifat patru victorii din tot atâtea meciuri în campionatul Italiei, iar în Liga Campionilor a câștigat pe terenul Valenciei cu 2-0 A fost un meci memorabil pentru Cristiano Ronaldo, eliminat pentru prima dată în cariera sa în această competiție. Portughezul a început să plângă după ce a văzut cartonașul roșu din partea arbitrului. Chiar și așa, Juventus a evoluat bine și în absența sa, marcând de două ori din penalty prin Pjanic. În finalul partidei, Szczesny a parat la rândul său o lovitură de la 11 metri.

Frosinone – Juventus live online Digi Sport 3 și Telekom Sport 2

Interesant este că, din totalul celor patru victorii din Serie A, Juventus a câștigat un singur meci la handicap, în fața celui mai puternic adversar întâlnit, Lazio, scor 2-0. În rest, pe Chievo, Parma și Sassuolo le-a învins la un singur gol diferență.

Cristiano Ronaldo are două goluri înscrise până acum, ambele în partida câștigată pe teren propriu cu Sassuolo. Torinezii nu vor putea conta la acest joc pe doi jucători importanți, Khedira accidentat și Douglas Costa, care a văzut cartonașul roșu după ce și-a scuipat un adversar în timpul meciului cu Sassuolo.

Va reveni în primul 11 Paulo Dybala, aflat pe bancă la ultimele meciuri. Argentinianul va completa linia de 3 din față alături de Mario Mandzukic și de Cristiano Ronaldo.

Frosinone este singura echipă din Serie A care n-a reușit să înscrie în primele patru runde ale noului sezon. A luat un punct totuși din duelul de pe teren propriu cu Bologna. În rest, trei eșecuri pentru această echipă, cu Atalanta, Lazio și Sampdoria. Dacă Lazio a învins-o la limită, scor 0-1, Atalanta (0-4) și Sampdoria (0-5) au spulberat-o.

Frosinone și Juventus nu s-au mai întâlnit din sezonul 2015/16, ultima oară când nou-promovata juca în Serie A. Juve a câștigat în deplasare, dar pe teren propriu am avut parte de un rezultat șocant, 1-1.

După acest meci, Juventus va evolua pe teren propriu cu o altă echipă accesibilă, Bologna. În schimb, pentru Frosinone se prelungește coșmarul, având deplasare la AS Roma.

Frosinone – Juventus. Echipele probabile

  • Frosinone (3-5-2): Sportiello; Goldaniga, Salamon, Capuano; Zampano, Chibsah, Maiello, Hallfredsson, Molinaro; Perica, Campbell.
    Absenți: Paganini, Gori, Ardaiz, Dionisi, Soddimo
  • Juventus (4-3-3): Szczesny; Cuadrado, Bonucci, Benatia, Alex Sandro; Emre Can, Pjanic, Bentancur; Dybala, Mandzukic, Cristiano Ronaldo.
    Absenți: Khedira, Barzagli, Spinazzola, De Sciglio, Douglas Costa