Life

Fructul banal care te ajută să te bronzezi rapid și uniform. Mulți români în consumă, fără să știe ce beneficii are

Fructul pe care trebuie să îl consumi dacă vrei să te bronzezi uniform. Are o mulțime de beneficii pentru organism și încetinește îmbătrânirea pielii.
27.06.2024 | 00:15
Fructul banal care te ajuta sa te bronzezi rapid si uniform Multi romani in consuma fara sa stie ce beneficii are
Fructul pe care trebuie să îl consumi dacă vrei să te bronzezi uniform. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

În sezonul estival, dorința tuturor, în special a doamnelor și a domnișoarelor este aceea de a se bronza. Bronzul uniform se poate obține prin mai multe metode, iar una dintre ele este cea a consumului unui fruct delicios.

Fructul pe care trebuie să îl consumi dacă vrei să te bronzezi uniform

Bronzul uniform este destul de greu de obținut. De obicei, pentru a te bronza frumos, este nevoie să stai multe ore la soare și să folosești produsele adecvate.

ADVERTISEMENT

Ei bine, un bronz ca de revistă se poate obține și cu ajutorul metodelor naturale. Cu alte cuvinte, de acum încolo, poți să spui ”adio!” produselor cosmetice din comerț care promit un bronz intens.

Ceea ce nu știe multă lume este faptul că unele fructe ajută la intensificarea culorii pielii. Caisele, de exemplu, nu sunt doar delicioase, ci și beneficele celor care vor să se bronzeze uniform și rapid.

ADVERTISEMENT

La fel ca morcovul, caisele sunt bogate în betacaroten. Acesta este responsabil de pigmentarea pielii, ce se înseamnă că vei avea o nuanță subtilă a pielii după ce vei consuma caise.

Caisele încetinesc procesul de îmbătrânire a pielii și o pregătesc pentru un bronz frumos

Caisele nu doar că te ajută să te bronzezi, dar pregătesc și pielea în cazul în care ai de gând să te expui la soare. Datorită antioxidanților, caisele luptă și împotriva îmbătrânirii pieli.

ADVERTISEMENT

Persoanele care sunt adeptele obținerii unui bronz uniform prin metode simple, trebuie să știe că nu doar caisele fac minuni. La fel de bune sunt și roșiile sau morcovii care ajută la pigmentarea pielii și la obținerea unui bronz deosebit.

Oricât de tentați am fi să ne bronzăm în perioada verii, trebuie să ținem cont de câteva reguli. Specialiștii trag un semnal de alarmă și îi sfătuiesc pe toți să nu expună îndelungat la soare, mai ales la orele de vârf.

ADVERTISEMENT

De asemenea, înainte de a merge la plajă, este recomandat să eviți parfumurile și să nu uiți să te dai cu cremă de protecție solară. Dacă vrei să te bronzezi, poți folosi o cremă cu un factor mai mic, pe care să o aplici cu 30 de minute înainte de a te expune la soare.

De reținut este și faptul că un bronz uniform se obține pe o piele bine pregătită în prealabil. Pentru asta, poți să exfoliezi pielea, după care este obligatorie o hidratare intensă cu ajutorul cremei potrivite.

ADVERTISEMENT
Tags: