News

Fructul oprit a avut un rating de zile mari pe 19 septembrie. Serialul a dat lovitura o dată cu apariția Maiei Morgenstern

20.09.2018 | 20:04
Fructul oprit a avut un rating de zile mari pe 19 septembrie Serialul a dat lovitura o data cu aparitia Maiei Morgenstern

Fructul Oprit a avut un rating de zile mari.  Serialul a dat lovitura pe micile ecrane, în data de 19 septembrie, o dată cu apariția marii actrițe Maia Morgenstern. Aseară a fost difuzat primul episod în care a apărut colosala doamnă a teatrului. Se pare că majoritatea ochilor care au ales să se uite la televizor în seara de 19 septembrie, au dat pe Antena 1. Urmăritorii au parte de momente de-a dreptul interesante și foarte emoționante. Astfel că, în intervalul de ore 20:00 și 22:57, publicul a urmărit ”Fructul Oprit” cu mare interes. Nivelul publicului comercial care a urmărit serialul fosrte interesați a fost unul mare. Vârsta acestora era cuprinsă ăntre 18 și 29 de ani, iar în așa fel Antena 1 a avut o cotă de 20% de piață, cu un rating mediu, de un procent de 6,3%. Al doilea, pe acest podiul s-a clasat postul Pro Tv, care a avut o cotă de 16,6%, cu un rating de 5,1.

Fructul oprit, rating de zile mari cu apariția Maiei Morgenstern

Publicul urban a preferat și el ca în intervalul de foc, respectiv 20:00- 22:57, să urmărească postul Antena 1. Așa că, și aici s-a clasat pe primul loc având un rating de 5.9 procente, cu o cotă de piață de 14,5%. Acestea fiind spuse, Antena 1 a fost lider detașat de audiență cât timp a fost ”Fructul Oprit” pe micile ecrane.

La nivelul țării întregi, serialul a obținut 14,5% drept cotă de piață și un rating mediu, în valoare de 6.1. Tot la nivelul României a făcut parte, din clasamentul de 3 locuri ca cei mai tari pe intervalul de foc, și postul Kanal D. Acesta a avut o cotă medie de 14,1%, cu un rating de 6 procente.

Cine a prins însă minutul de aur în televiziune?

Venirea Maiei Morgenstern a avut numai beneficii. Povestea serialului a înflori, dar și rating-ul a crescut. Serialul a cucerit aseară! Considerat drept ”minut de aur” este cel de la ora 22, mai exact 22:14. Așa că, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit atunci replicile colosalei actițe, dezvăluite pe Antena 1.

Alegerea marii actrițe în distribuția serialului a fost una fabuloasă. Cu toate că pe multe scene din această lume a trăit și interpretat multe povești, iată că și ea are o poveste impresionantă. Maia Morgenstern a povestit că s-a născut într-o familie săracă, dar veselă, cu toate că de multe ori nu aveau ce pune pe masă. Una dintre cele mai frumoase, dar și groaznice dezamăgiri din povestea ei a fost faptul că s-a îndrăgostit de un bărbat, la Casa de Cultură, cu care a plecat la mare și la munte. Dar, din nefericire, acesta era căsătorit, iar povestea lor nu a mai fost posibilă.