Sporturi

Fructul oprit Live pe Antena 1. Episodul 28, miercuri, 27 martie

27.03.2019 | 19:29
Fructul oprit LIVE Stream Online, ediție de azi, miercuri! Ce se va întâmpla cu personajele

Fructul oprit aduce noi momente care te vor ține cu sufletul la gură! Iată ediția de azi, 27 martie, LIVE Stream Online. Dezvăluiri peste dezvăluiri și noi clipe de suspans vin în poveștile de dragoste ale personajelor. Eisodul cu numărul 28 aduce ancheta procurorului care scoate la iveală mai mulți suspecți. Ce se va întâmpla cu personajele și cum li se va schimba pe neașteptate viața? “Fă-ți bagajul, să te salte!”, îi spune Mihai(Conrad Mericoffer) tatălui său, Dan Lăzărescu(Doru Ana). “Și când te gândești că ești sânge din sângele meu”, îi răspunde acesta

Fructul oprit LIVE Stream Online pe Antena 1, 27 martie

“Eu sunt criminalul. Pe bietul om îl omorâi, aici, în grădină”, mărturisește Sile Boască(interpretat de Marian Râlea) în fața procurorului Maria David(Rodica Lazăr). “Doamne, Doamne, unde oi pleca, în ce pușcării nemiloase!”, spune acesta îngrijorat. Află dezvăluirile pe care le vor face azi, pe Antena 1, la orele 20:00.

Sonia are o discuție aprinsă cu Alex, unde vor să stabilească odată pentru totdeauna cele petrecute. “Alex, hai să dăm cărțile pe față, că tot nu ne aude nimeni! Tu ai apăsat pe trăgaci, dar eu ți-am pus pistolul în mână … Eu cu toată viața mea, că niciodată nu am știut să aleg între doi bărbați.”

ASTĂZI, de la 20.00, un nou episod Fructul Oprit la Antena1 ?

Gepostet von Fructul Oprit am Dienstag, 26. März 2019

Fructul oprit, episodul 28

În episodul 28, de pe 27 martie, Magda (Maia Morgenstern) îi face o dezvăluire șocantă lui Ioan, fiul ei cu care s-a regăsit recent. “Îți spun, dar nu cred că ești pregătit să afli până la capăt cine este mama ta. Ioane, eu… “. Ce secret i-a ascuns? Vezi astăzi, în continuarea serialului de la Antena 1. Ioan va urma să facă primul pas spre Ana pentru a-și rezolva problemele. “Am vrut să vorbesc cu tine, să-ți spun că mi-aș dori să încercăm să nu ne mai reproșăm nimic. Ce a fost, a fost”, îi va mărturi acesta Anei.