Fotbal international

Frumoasa Eda Marcus aduce veștile Mondiale la TVR

Eda Bianca Marcus este una dintre cele mai sexy prezentatoare de știri din România. Jurnalista Televiziunii Române nu ezită să își arate formele pe Instagram.
23.11.2022 | 09:05

Televiziunea Română transmite Campionatul Mondial din Qatar, iar Eda Bianca Marcus este una dintre vocile TVR care prezintă cele mai importante știri legate de turneul final.

Eda Bianca Marcus, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri din România

Eda Marcus a promovat Campionatul Mondial din Qatar pentru Televiziunea Română, iar microbiștii o pot urmări în fiecare zi la știrile sportive sau pe pagina ei oficială de Instagram.

ADVERTISEMENT
Eda Mărcuș a promovat Campionatul Mondial din Qatar pentru TVR 1
Eda Bianca Marcus, prezentatoarea știrilor sportive la TVR 1 și TVR 2, e gata de Campionatul Mondial din Qatar.

Frumoasa blondă poate fi urmărită în fiecare dimineață la știrile sportive de pe TVR 1 și TVR 2, fiind una dintre cele mai apreciate prezențe feminine ale televiziunii publice. În weekend, ea prezintă și știrile sportive ale jurnalului principal.

Sexy-prezentatoarea în vârstă de 36 de ani a cochetat cu sportul încă din copilărie. A fost pasionată de tenis și ski. Eda Marcus nu uită însă să treacă pe la sala de sport, iar asta se vede cu ochiul liber.

ADVERTISEMENT
Eda Bianca Mărcuș are un corp de invidiat
Eda Bianca Marcus are un corp de invidiat

Eda a moștenit pasiunea pentru televiziune de la mama sa, Nicoleta Păun, care a făcut carieră în acest domeniu, fiind fascinată de această lume încă de mică.

Cine este Eda Marcus. Și-a început cariera în televiziune încă de la vârsta de 19 ani

Eda Marcus a început cariera la Televiziunea Română încă de la vârsta de 19 ani și trecut prin toate etapele. A fost omul bun la toate în colectiviul unei emisiuni, apoi a ajuns prezentator și realizator TV. A fost imaginea a două dintre cele mai importante evenimente ale postului TV: Cerbul de Aur și Eurovision.

ADVERTISEMENT

Superba jurnalistă a avut șansa să prezinte „Cerbul de Aur” în 2019 și a călcat pe urmele mamei sale, care i-a oferit cele mai bune sfaturi: „Mi-a spus că nu voi reuşi niciodată să realizez ceva dacă nu iubesc această meserie suficient şi dacă nu voi munci pe măsură. Ea a fost un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, chiar dacă nu a fost „vizibilă“ pe micul ecran.

În schimb, eu mi-am dorit fix acestă zonă pe care ea nu a îmbrăţişat-o. Mama a fost cel mai aspru critic al meu, dar şi cel mai sincer şi obiectiv privitor. Şi asta mi-a prins extrem de bine. Nu am primit niciodată laude nemeritate şi chiar şi atunci când făceam o treabă bună, nu primeam toate confirmările pe care mi le-aş fi dorit din partea ei”, a declarat Eda Bianca Marcus pentru adevărul.ro.

ADVERTISEMENT

Eda Marcus a realizat interviuri cu nume mari din muzica internațională

Prezentatoare TVR a avut șansa să întâlnească mari vedete ale muzicii internaționale, iar pe unele dintre ele le-a și intervievat: „La Cerb am avut ocazia să-i văd în carne şi oase pe Joe Cocker, Kylie Minogue, Ricky Martin, Christina Aguilera, Ray Charles şi mulţi alţii”, a mai povestit prezentatoarea TV.

Eda este căsătorită și a devenit mamă la rândul ei. Are o fetiță în vârstă de 7 ani, pe nume Aria.


  • 4,00 este cota GET’S BET pentru „Brazilia câștigă Campionatul Mondial”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: