Fotbal international

Frustrarea lui Cristiano Ronaldo. “Nu înţeleg această obsesie”

05.06.2018 | 10:27
Frustrarea lui Cristiano Ronaldo Nu inteleg aceasta obsesie

Frustrarea lui Cristiano Ronaldo referitor la faptul că Real Madrid vrea să facă în această vară sau cel mai târziu vara viitoare un imens efort financiar pentru a-l aduce pe Neymar este tot mai evidentă. Unul dintre cotidianele de casă ale galacticilor, AS, notează astăzi declaraţia cât se poate de clară a portughezului legată de această mutare.

“Nu înţeleg această obsesieNu controlez eu aceste lucruri. Tot ce pot să spun e că sunt la Real Madrid de atâția ani și mereu se vorbește înaintea unei perioade de transferuri de 50 de jucători că vor veni și până la urmă nu vine nimeni. Cei care ajungem în finală suntem întotdeauna aceeași”

Frustrarea lui Cristiano Ronaldo e legată şi de salariul său

Comentariul celor de la AS, deşi e o publicaţie de casă a Realului, nu vine în ajutorul lui CR7: “Ronaldo este printre puţinii jucători din actualul lot care privesc cu scepticism şi pun sub semnul întrebării efortul economic pe care clubul vrea să-l facă pentru a-l aduce pe Neymar”.

Mai mult, Cristiano a şi sugerat faptul că o asemenea investiţie nu şi-ar avea sensul, pentru că deja la Madrid sunt jucători de mare clasă, care au adus multe trofee: “Cei mai buni sunt deja la Madrid: Bale, Karim, Asensio, Lucas Vazquez”.

Frustrarea lui Cristiano Ronaldo. Ronaldo e împotriva sosirii brazilianului, care l-ar depăşi net la salariu şi al cărui transfer ar costa enorm
Frustrarea lui Cristiano Ronaldo. Ronaldo e împotriva sosirii brazilianului, care l-ar depăşi net la salariu

De fapt, marea supărare a lusitanului, care a şi anunţat după finala Champions League decizia de a pleca, provine din faptul că a solicitat un salariu anual de 50 de milioane euro, care să-l situeze pe primul loc în lume, înainte lui Leo Messi, care are 45. Momentan Ronaldo are un salariu de 21 milioane euro pe an şi faptul că Real ar putea plăti sute de milioane pentru Neymar şi apoi un salariu de minim 37 de milioane, ca la PSG, îl frustrează la maxim.