Life

Fuego a prins întreruperea de curent de la Chișinău. Ce a făcut artistul, pe scenă, în întuneric

Momente complet neașteptate pentru Fuego. Celebrul artist a prins întreruperea de curent de la Chișinău care i-a cam dat puțin planurile peste cap.
25.11.2022 | 23:58
Fuego a prins intreruperea de curent de la Chisinau Ce a facut artistul pe scena in intuneric
Ce a pățit Fuego în momentul în care s-a produs pana de curent din Republica Moldova. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fuego se află de aproape o săptămână în Republica Moldova, unde repetă cu orchestra Primăriei Municipiului Chișinău.

Fuego a prins pana de curent din Republica Moldova

Dacă la început totul a mers destul de bine, problemele au apărut pe parcurs.

Mai exact, artistul nu a luat în calcul că va veni și momentul în care va ajunge să stea pe întuneric, fără a mai putea cânta.

ADVERTISEMENT

Fuego a dezvăluit într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro că el și restul membrilor orchestrei au fost nevoiți să oprească repetițiile odată ce pana de curent a venit.

Deși toată Republica Moldova a fost afectată de lipsa electricității, Fuego spune că nicio persoană nu s-a agitat și a tratat cu mult calm situația.

ADVERTISEMENT

Pentru artist însă a fost ceva mai dificil în condițiile în care de abia a reușit să ajungă într-un alt colț al orașului, având în vedere că nimic nu funcționa, lucru pe care nu l-a mai trăit până acum.

“A fost o pană de curent în toată Republica Moldova, dar basarabenii nu s-au agitat, au fost foarte calmi. Au știut cum să răspundă în fața acestei provocări chiar dacă s-au oprit și semafoarele și tot.

ADVERTISEMENT

Totul a fost blocat, abia am reușit să ajungem în alt colț al orașului. Am făcut cam o oră pentru că neavând curent nu au funcționat semafoarele, vă dați seama cum a fost situația”, a mărturisit Fuego, într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro.

Artistul spune că nimeni nu a intrat în panică

În total, pana de curent a durat în jur de două ore și jumătate, însă evenimentul nu a stârnit deloc panică.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, artistul a dezvăluit că oamenii de la Chișinău trăiesc ”la intensitate maximă” războiul din Ucraina și nu își fac griji pentru astfel de lucruri mărunte.

Acum, situația a revenit la normal, povestește Fuego, iar problemele au dispărut și ele.

Drept urmare, artistul poate acum să facă în continuare repetiții cu orchestra fraților Vasile și Vitalie Advahov.

Menționăm că artistul se pregătește intens pentru concertul pe care urmează să îl susțină în curând, la Sala Palatului. Recent, acesta a vorbit și despre sacrificiile pe care mama sa le-a făcut, astfel încât artistul să ajungă unde își dorește.

ADVERTISEMENT