Life

Fuego, adevărul despre situația financiară din pandemie: ”Nu e foarte simplu”

Fuego (45 de ani) este unul dintre artiștii care de luni bune nu mai este chemat la concerte și spectacole. Cât de mult l-a afectat situația?
01.11.2021 | 23:07
Fuego adevarul despre situatia financiara din pandemie Nu e foarte simplu
Fuego, adevărul despre situația financiară din pandemie: ”Nu e foarte simplu”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul cântăreț a spus adevărul despre situația financiară din pandemie, precizând că în ultima vreme a început să fie o persoană chibzuită legat de bani.

Vedeta nu are probleme cu finanțele, dar este realist și spune că acestea se pot termina oricând având în vedere că nu mai are foarte multe proiecte.

ADVERTISEMENT

Fuego, pe numele său din buletin Paul Ciprian Surugiu, este conștient că trebuie să muncească și să producă bani, în caz contrar va ajunge curând fără bani.

Fuego, un artist cumpătat cu banii. Ce spune artistul despre situația financiară din prezent

„Cineva mă întreba recent dacă am economisit pentru vremuri grele. Eu sunt un om chibzuit şi nu fac extravaganţe de nici un fel.

ADVERTISEMENT

Am reuşit să-mi pun deoparte anumite resurse, dar dacă n-aş avea activitate deloc un timp mai lung, pentru că eu din asta trăiesc, din asta îmi plătesc facturile, ratele, angajaţii, toată producţia, n-aş rezista foarte mult.

Eu sunt un artist independent, care-şi susţine singur, din banii proprii, tot ce face, de la online, la piese, orchestraţii, ţinute, producţii, concerte, absolut tot.

ADVERTISEMENT

Nu e foarte simplu şi oricât ai avea pus deoparte, la un moment dat, sacul tot se termină!Nu mă plâng, nu e cazul de aşa ceva”, a declarat Fuego pentru okmagazine.ro.

Fuego, o persoană activă: „N-aș putea sta fără să fac nimic”

Prezentatorul de la TVR 2 nu se plânge din punct de vedere financiar, precizând că nu ar putea să stea fără să nu facă nimic. Acesta este și motivul pentru care vedeta își ocupă timpul cu o pasiune relaxantă.

ADVERTISEMENT

Artistul iubește pictura, investind energie și imaginație în acest hobby. Fuego vrea să ajute tinerii la început de drum cu banii obținuți de pe urma tablourile sale.

„Mereu am considerat că trebuie să mă gândesc şi la ziua de mâine, chiar dacă trăiesc intens clipa zilei de azi! În primul rând, n-aş putea sta fără să fac nimic.

Nu-mi permit acest «lux», pentru că nu mă reprezintă şi pentru că eu exist prin ceea ce fac, dincolo de partea financiară”, a mai spus cântărețul, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT