Life

Fuego a vorbit despre cel mai grav neadevăr la adresa lui: “Totul are o limită”

Fuego a vorbit despre cel mai grav neadevăr la adresa lui. E vorba despre o știre falsă care l-a enervat pe artist, mai ales pentru că a ajuns la urechile mamei sale.
08.03.2022 | 18:10
Fuego a vorbit despre cel mai grav neadevar la adresa lui Totul are o limita
Fuego, despre cel mai grav neadevăr la adresa lui. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fuego a dezvăluit care este cel mai grav neadevăr care s-a scris despre el în toți anii de când este celebru. Cântărețul a vorbit și despre începuturile carierei sale și a anunțat ce se va întâmpla cu concertul pe care l-a amânat din cauza pandemiei.

Fuego, despre cel mai grav neadevăr la adresa lui

Cântărețul a povestit despre știrile false care au apărut despre el de-a lungul timpului. S-a scris că s-a mutat la Chișinău sau că este “fițos”, însă cel mai grav neadevăr apărut despre Fuego a fost acela cum că ar fi murit.

ADVERTISEMENT

Mai mult, mama solistului a rămas șocată după ce o vânzătoare i-a transmis condoleanțe, crezând că Fuego a încetat din viață, doar pentru că a citit acest lucru pe internet. Eugenia Surugiu s-a liniștit după ce și-a sunat fiul. Artistul consideră că totul are o limită și că persoanele publice trebuie să aibă viața lor privată.

“Şirul ştirilor false de peste ani este impresionant. (…) Iar ştirile de genul acesta, pentru o anumită categorie de persoane, care le iau drept veridice, sunt năucitoare.

ADVERTISEMENT

Mama mea era în piaţă când i-a spus o vânzătoare, sec – ‘Condoleanţe!’, citind ea o ştire c-am murit de dimineaţă! Vă daţi seama ce a fost în inima mamei până m-a sunat!

Eu înţeleg nevoia de senzaţional, dar totul are o limită, iar vieţile noastre, ale persoanelor care avem această profesie publică, nu trebuie să fie neapărat o carte deschisă, având dreptul la intimidate. Şi mai e ceva – gura lumii e slobodă, oricum ar fi!”, a declarat Fuego pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Cum a fost începutul carierei artistice pentru Fuego

Fuego a vorbit și despre începuturile carierei sale artistice. Originar din Turda, artistul s-a mutat la București atunci când era mai tânăr și a muncit mult pentru a-și îndeplini visul. Nu a avut multe posibilități financiare la vremea respectivă, însă a reușit, în cele din urmă, să ajungă unde și-a dorit.

“Paul Surugiu, tânărul de la Turda venit la Bucureşti, a avut mult de muncă, a făcut foamea, a străbătut etape, a studiat şi a încercat uşor, uşor să crească, să aibă idei, să evolueze şi să se menţină!”, a mai spus artistul pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Întrebat ce au în plus tinerii din ziua de astăzi față de cei de pe vremea lui, Fuego este de părere că acum există mai mult acces la informație și mai multe alternative și șanse pentru fiecare.

De asemenea, interpretul susține că mulți tineri cred că succesul din mediul online este cel care le asigură celebritatea pe termen lung.

Fuego a fost şi este un om serios, parolist, care-şi respect cuvântul şi care munceşte mult. Aşa şi-a clădit profesia! Ei bine, mulţi tineri de azi n-au aceste calităţi şi îşi imaginează că un succes în online îţi asigură celebritatea pe termen lung!”, a mai spus Fuego.

Ce se întâmplă cu concertul de la Sala Palatului

Prezentatorul de la TVR 2 speră ca lucrurile să revină la normal, cum erau înainte de pandemie. Indiferent de ce se va întâmpla, Fuego vrea să susțină concertul de la Sala Palatului, din 15 mai, amânat de cinci ori.

“Mi-am amânat de cinci ori concertul pop-simfonic de la Sala Palatului, care va avea loc acum, oricum ar fi, pe 15 mai! (…)

E destul de greu să vrei ceva şi să-ţi faci planuri neştiind cu exactitate ce va veni. E una dintre lecţiile pe care le-am impregnat în sufletul şi-n activitatea mea.”, a explicat artistul.

Pandemia de COVID-19 l-a afectat foarte mult pe Fuego, dar și pe colegii săi de breaslă. Cântărețul a fost nevoit să renunțe la multe dintre proiectele sale din cauza restricțiilor. Pe de altă parte, a reușit să realizeze altele noi și să fie mai mult alături de cei dragi.

Artistul a fost infectat cu virusul SARS – CoV – 2 anul trecut. Din fericire, a avut o formă ușoară a bolii, peste care a trecut destul de repede. După ce i-a scăzut numărul de anticorpi, Fuego a decis să se vaccineze.

Cântărețul a transmis un mesaj special de 8 martie

Pe pagina de Facebook, Fuego a transmis un mesaj special de 8 martie, dedicat mamei lui, Eugenia Surugiu. Artistul o apreciază foarte mult pe femeia care i-a dat viață și nu ezită să-și exprime public iubirea pentru ea. Împreună cu mesajul, solistul și prezentatorul TV a postat câteva imagini alături de mama lui.

“Mama mea, Eugenia, este fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special. Mulțumesc, mama!”, este doar o parte din mesajul postat de îndrăgitul artist.

Fuego, întâmplare inedită pe platourile de filmare

Paul Surugiu, pe numele său real, a povestit o întâmplare comică de la filmările emisiunii pe care o moderează la TVR 2. Una dintre acestea a fost ediția de Crăciun, care a fost filmată cu șase luni în avans.

Cântărețul a vorbit despre cum a împodobit bradul la jumătatea lunii iunie, alături de colegii din echipa de filmare.

“Sunt o mulţime de episode comice, permanent, la filmări, pentru că suntem o mare familie şi pentru că muncim pe rupte ca totul să iasă bine. De departe, faptul că pe 15 iunie noi am împodobit bradul şi am cântat colinde, rămâne memorabil, asta după ce, în TVR, de peste 35 de ani nu s-a mai întâmplat ca cineva să filmeze cu aşa mare avans!”, a declarat Fuego pentru prima sursă citată.

Pe 20 martie va începe un nou sezon al emisiunii Drag de România mea, iar în prima ediție vor fi prezenți invitați de renume, cum ar fi Valentin Teodosiu, Theo Rose, Bella Santiago şi Paula Hriscu.

ADVERTISEMENT