Life

Fuego, despre puștiul minune al înotului, David Popovici: „Copilul acesta a luptat să dovedească din suflet că poate”

Fuego susține că David Popovici a luptat să dovedească din suflet că poate și că a reușit aceste performanțe pe propriile forțe. Artistul este de părere că tânărul și-a depășit condiția și rezultatul de la Olimpiadă.
25.06.2022 | 13:31
Fuego despre pustiul minune al inotului David Popovici Copilul acesta a luptat sa dovedeasca din suflet ca poate
Fuego vorbește despre David Popovici și laudă performanțele sale. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Numele lui David Popovici se aude în întreaga lume. Tânărul de 17 ani care a cucerit cu rezultatele sale sportive, este noul erou al nostru. Dublul campion mondial le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături și a recunoscut că a fost dragoste la prima vedere în clipa în care a ajuns pentru prima dată la un bazin de înot.

Fuego: ”Și-a depășit condiția și rezultatul de la Olimpiadă și a devenit cel mai bun din lume”

Fuego laudă rezultatele obținute de David Popovici, revelația natației românești! Artistul susține că tânătul de 17 ani, care a uimit întreaga lume cu performanțele sale, a reușit pe propriile forțe. Solistul mai spune că acesta și-a depășit condiția și rezultatul de la Olimpiadă și a devenit cel mai bun.

ADVERTISEMENT

”E meritul lui și al părinților care l-au susținut! În țara aceasta care nu mai pune accentul pe valori, în care toată lumea este erou pe internet și gata să judece sau să arunce cu piatra, David Popovici, pe propriile forțe, câștigă aprecierea lumii! Restul analizelor nu-și au sens!

Copilul acesta a luptat să dovedească din suflet că poate. Și-a depășit condiția și rezultatul de la Olimpiadă și a devenit cel mai bun din lume, la doar 17 ani. E cu adevărat ceva memorabil, pentru el, prin meritul lui! Merită să-l susținem și să-i fim aproape! Bravo, David Popovici!”, a declarat Paul Surugiu-Fuego pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

David Popovici a obţinut primele două medalii de aur din istoria nataţiei româneşti la Campionatele Mondiale, în probele masculine. Înotătorul de 17 ani este cel mai bun din lume în probele de 100 şi 200 de metri liber.

”Fiecare român ar trebui să aibă în garderoba sa o ie sau chiar un costum popular”

Paul Surugiu-Fuego amintește că azi este ziua iei și că fiecare român ar trebui să aibă în garderoba sa o ie sau un costum popular, pe care să îl îmbrace la zile importante. Artistul este de părere că acesta face parte din identitatea noastră națională.

ADVERTISEMENT

”Azi este Ziua Iei Românești. Aș zice eu că este un eveniment național sau cel puțin așa ar trebui să fie, pentru că în sine costumul popular face parte din identitatea noastră, ca un tot complet, ca un strigăt al străbunilor.

După părerea mea, fiecare român ar trebui să aibă în garderoba sa o ie sau chiar un costum popular, de care să aibă grijă și pe care, cu drag, să-l îmbrace la zilele însemnate. Portul nostru nu doar că e o parte de istorie, este un element care ne identifică, este adâncimea unor îndeletniciri, muncă, la un loc cu tradiție și artă”, susține Paul Surugiu-Fuego.

ADVERTISEMENT

Fuego, duet cu Theo Rose

În emisiunea de duminică, 26 iunie, de la ora 15.00, ”Drag de România mea” de la TVR 2, Paul Surugiu-Fuego vine cu surprize noi, iar Theo Rose este una dintre ele.

”Noutatea sezonului, testul sincerității, va merge către THEO ROSE, artista pe val, apreciată de public, care va răspunde sincer, cu spontaneitate, unor întrebări incomode! Theo Rose este energie vie, este umor și frumusețe”, susține Fuego.

Cei doi artiști au pregătit un duet, o romanță, compusă de Marius Țeicu, nimeni altul decât profesorul său din facultate. Versurile cântecului sunt realizate de Adrian Artene.

fuego si theo rose
Fuego, duet cu Theo Rose la Drag de România mea. Sursa foto: Facebook.

”Aceasta ne va impresiona cu naturalețea ei, ne va cânta și ne va purta în lumea romanței, cu un duet atipic alături de Paul Surugiu, care va lansa o nouă piesă duminică, un cântec în premieră compus de profesorul său din facultate, renumitul Marius Țeicu, pe versurile poetului Adrian Artene”, mai spune Fuego.

ADVERTISEMENT
Tags: