Life

Fuego dezvăluie povestea numelui: „Mi-a spus că trebuie să fie Paul Surugiu, fără Ciprian, pentru că e muzical și are prestanță”

Paul Surugiu-Fuego poartă numele unui mare sfânt. Cu toate acestea, nu s-a serbat niciodată de Sfinții Petru șI Pavel și până acum câțiva ani nu primea mesaje, pentru că nici el nu știa că Paul vine de la Pavel.
29.06.2022 | 14:46
Fuego dezvaluie povestea numelui Mia spus ca trebuie sa fie Paul Surugiu fara Ciprian pentru ca e muzical si are prestanta
Fuego, Marcel Pavel și Paula Chirilă își serbează azi ziua de nume. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Mulți spun despre Fuego și azi că ar fi fiul celebrei interprete Irina Loghin, alături de care artistul a cântat în duet. Mai mult de atât, pe el îl cheamă și Ciprian, numele pe care îl poartă fiul Irinei Loghin. Cu prilejul zilei onomastice, Fuego ne dezvăluie care este povestea numelui său și cine i-a spus să renunțe la numele de scenă de Ciprian și să-și spună, pur și simplu Paul Surugiu.

Fuego dezvăluie povestea numelui său

Toată lumea îl știe drept Fuego, dar numele său este Ciprian Paul Surugiu. Regretatul compozitor George Grigoriu l-a ajutat pe artist în primii pași de carieră și l-a sfătuit cum a știut el mai bine. De ziua onomastică, de Sfinții Petru și Pavel, Fuego primește o mulțime de mesaje. El spune că până nu și-a serbat niciodată onomastca și că până acum câțiva ani  nici nu știa că Paul vine de la Pavel.

ADVERTISEMENT

”Azi e ziua mea de nume! Dar nu m-am serbat niciodată. Și până acum câțiva ani nu știam că Paul vine de la Pavel. Însă eu mă bucur că oamenii îmi urează gânduri bune și îmi transmit dragostea lor! Povestea aceasta cu numele noastre e foarte interesantă. Nu avem nici un aport la ele, în schimb, peste ani, ajung să ne fie tot, să ne identificăm cu ele și să ne contureze personalitatea.

Îmi aduc aminte, când eram mic, că mie nu îmi plăcea numele de Paul și toți cei de-acasă și de la școală îmi spuneau Cipi, de la Ciprian, pe care-l consideram eu mai special. Totul, până când maestrul George Grigoriu mi-a spus că numele meu trebuie să fie Paul Surugiu, fără Ciprian, pentru că e muzical și are prestanță”, a declarat pentru FANATIK, Paul Surugiu-Fuego.

ADVERTISEMENT

Ce le transmite aniversaților și ce vedete mai poartă acest nume

Fuego le transmite tuturor sărbătoriților de azi, urările de bine. ”Sărbătoriților de azi le doresc mulți ani și sunt fericit că am privilegiul acesta în viața mea, de a fi iubit și răsfățat de oameni! E un sentiment înălțător! La rândul meu, le mulțumesc și eu, tuturor celor care azi se gândesc și la mine!”, a declarat pentru FANATIK, Paul Surugiu-Fuego.

Și Marcel Pavel poartă nume de sfânt, însă este cel de familie. Artistul a primit o mulțime de mesaje de felicitare și, la rândul lui a transmis toate urările de bine, pentru sărbătoriți. ”Le transmit La mulți ani, tuturor sărbătoriților în această zi mare de Sf. Petru și Pavel!”, spune Marcel Pavel.

ADVERTISEMENT

Și Paula Chirilă poartă nume de sfânt, dar cu toate acestea, actrița susține că nici ea nu și-a serbat nicidată ziua de nume. ”Nu, nu m-am serbat niciodată, dar primesc numeroase urări de ziua onomastică și este foarte frumos. Le mulțumesc tuturor”, a spus Paula Chirilă.

Fuego s-a lansat la Festivalul Mamaia

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut sub numele de scenă de Fuego, a debutat în anul 1993 la Festivalul de la Mamaia. De atunci a lansat nu mai puțin de 31 de albume de studio și a înregistrat peste 600 de piese, care i-au adus cinci discuri de aur și două de platină.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei salea interpretat mai multe genuri muzicale, trecând de la pop rock-ul de la începuturi la genul latino-dance, continuând cu tradiționalele colinde, cu muzică ușoară, etno și muzică populară, împreună cu regina muzicii populare românești, Irina Loghin.

Paul Surugiu se relaxează, printre altele, pictând. În anul 2015 a dat start proiectului ART BY FUEGO, o inițiativă lăudabilă prin care, din vânzarea picturilor sale, ajută marii artiști și tinerii talentați. Până în prezent a sprijinit peste 160 de tineri!

ADVERTISEMENT
Tags: