Life

Fuego, dezvăluiri despre averea pe care a strâns-o de-a lungul carierei: “Nu-mi permit să arunc banii în neant”

Fuego a făcut dezvăluiri despre averea pe care a strâns-o de-a lungul carierei. Cântărețul și vedeta de televiziune recunoaște că nu ar face investiții majore.
27.07.2022 | 15:34
Fuego dezvaluiri despre averea pe care a stranso dea lungul carierei Numi permit sa arunc banii in neant
Fuego, dezvăluiri despre averea pe care a strâns-o de-a lungul carierei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, Fuego a vorbit despre averea pe care a acumulat-o de-a lungul carierei. Prezentatorul de la TVR 2 a recunoscut că este o perioadă dificilă. Acesta nu se gândește, deocamdată, să facă investiții majore.

Fuego a făcut dezvăluiri despre averea sa

Fuego este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică ușoară. Are o carieră de trei decenii în această industrie, așa că a strâns o avere în tot acest timp.

ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, pe numele său real, a vorbit despre averea pe care a acumulat-o până acum și nu are de gând să facă investiții majore.

Cântărețul nu vrea să investească în proprietăți de peste hotare, cum ar fi Dubai sau alte zone exotice. Artistul nu vrea să fie proprietar într-o zonă pe care nu o cunoaște bine. În plus, nici nu este o persoană extravagantă.

ADVERTISEMENT

Fuego nu consideră că această perioadă este prielnică pentru asemenea investiții.

“E o perioadă complicată, în care nu știu dacă e cazul de investiții majore, astfel că n-am în plan nici o investiție, mai ales una extravagantă, cu Dubai sau alte zone exotice.

Nu sunt tentat să devin proprietar într-o zonă pe care nu o cunosc bine și pe care nu o pot analiza cu atenție.

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt un om extravagant, nu am astfel de atitudine și nu mă arunc cu capul înainte fără să gândesc.”, a declarat Fuego pentru ciao.ro.

“Nu-mi permit să arunc banii în neant”

Fuego a spus că toate investițiile pe care le-a făcut până în prezent au fost “bine gândite și temperate”.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii Drag de România mea nu a vrut să-și cheltuie banii aiurea, mai ales în lucruri pe care nu le cunoaște foarte bine.

“Investițiile mele, în ani, au fost bine gândite și temperate. Nu-mi permit, la cât muncesc și am muncit, să arunc banii în neant, pe fereastră, într-o zona pe care nu o știu.  Asta nu înseamnă că nu e în regulă!”, a mai explicat el.

Interpretul îi apreciază pe cei care au proprietăți în alte țări, pentru că el nu are de gând să-și cumpere. Dacă vrea să meargă în altă țară, artistul preferă să se urce într-un avion și să plece acolo, dar fără a-și achiziționa o locuință.

Întrebat unde s-ar retrage la bătrânețe, Fuego spune că nu ar vrea să plece din România. Dacă situația îi impune să plece în altă țară, solistul s-ar muta în Republica Moldova.

ADVERTISEMENT
Tags: