Life

Fuego, dezvăluiri emoționante despre viața lui. Mesajul lacrimogen care a atras atenția tuturor

03.12.2020 | 10:19
Fuego dezvaluiri emotionante despre viata lui Mesajul lacrimogen care a atras atentia tuturor
ADVERTISEMENT

Fuego a postat un mesaj emoționant pe Facebook, mesaj care a atras simpatia fanilor săi. Paul Surugiu a vorbit despre pasiunea lui, dar și despre eforturile pe care le depun artiștii.

Celebrul artist este cunoscut pentru muzica sa, dar și pentru sensibilitatea de care dă dovadă. Fuego este fără doar și poate unul dintre cântăreții apreciați din România, multă lume apreciindu-l pentru simplitatea de care dă dovadă, lucru pe care îl și menționează și pe care oamenii îl spun în comentariile de pe internet.

ADVERTISEMENT

„Sunt un tip normal, banal, cu zâmbetul pe buze mereu, fără fițe și fără aere de vedetă. Sunt ca toți ceilalți, doar că am o profesie vizibilă. Asta nu înțeleg mulți.

Artiștii au și ei rate la bănci, au probleme, au de susținut pe alții în spate, plătesc taxe și impozite și muncesc pe rupte, cu nopți nedormite și efort măreț. Dar lăsând astea la o parte, când sunt doar eu cu mine, încerc să fructific fiecare bucată din acel timp.

ADVERTISEMENT

Îmi place să mă documentez despre arta plastică, pasiunea mea de suflet. Nu doar pentru a picta, dar fiind colecționar înrăit de artă plastică românească, caut să aflu lucruri noi despre viețile pictorilor, despre stil, perioade și toate cele!

Mă uit la filme și la seriale, citesc, caut surse de inspirații, mă uit la concerte și mă uit la ceea ce fac colegii mei, din România, fiecare pe bucățica lui și apreciez munca tuturor, pentru că știu cât efort este în spatele fiecărei producții

ADVERTISEMENT

Îmi place să mă văd cu prietenii și să povestim câte-n lună și-n stele sau să gătesc … fac lucruri normale care să mă ajute să mă dezvolt și să mă reinventez permanent! Ne vedem duminică, de la ora 15.00, la TVR 2, când lansez pentru voi, în dar de Moș Nicolae, o colindă nouă! #PaulSurugiuFuego”, a scris Fuego pe Facebook.

Paul Ciprian Surugiu s-a născut la Turda, este absolvent al Facultății de Teatru din cadrul Universității Ecologice și actor la Teatrul Alexandru Davila din Pitești.

ADVERTISEMENT

Fuego a urmat cursuri de canto, colaborează cu Marius Țeicu – compozitor și profesor, Carmen Aldea Vlad – textier, obținând trofeul de cristal la festivalul Șlagărul de aur de la Minsk, dar și premiul pentru cel mai bun album de colinde al anului, Spre rai.

A participat la Festivalul Mamaia – Trei din Zece pentru un Spectacol – ediția a VIII-a – trofeul concursului cu piesa – Ești visul meu – Trofeul de Cristal – pentru cea mai bună voce a Facultății de Muzică. Marele Premiu la Festivalul – Zâmbete pe portativ, Marele Premiu de Regie pentru punerea în scenă a spectacolelor – Reacțiune în doi – după I. L. Caragiale și Geamantanul cu amintiri.

ADVERTISEMENT
Tags: