News

Fuego începe sezonul 6 al emisiunii „Drag de România mea”. Când poți vedea show-ul de pe TVR 2

03.04.2021 | 10:16
Fuego incepe sezonul 6 al emisiunii Drag de Romania mea Cand poti vedea showul de pe TVR 2
Fuego începe sezonul 6 al emisiunii „Drag de România mea”. Când poți vedea show-ul de pe TVR 2. Printre invitați vor fi și Andreea Marin, și Gabriel „Cove” Coveșanu. Sursa foto: arhiva personală
ADVERTISEMENT

Primăvara aduce noutăți în programele TVR 2. Astfel, Paul Surugiu -Fuego și echipa sa propun exclusivități și duminici de poveste în cadrul celui de-al șaselea sezon al emisiunii „Drag de România mea!”.

Fuego este de doi ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2. Numărul 825 al revistei TAIFASURI a apărut pe 1 aprilie, nu rata 32 de pagini cu subiecte care de care mai interesante!

ADVERTISEMENT

Revenind la „Drag de România mea!”, sezonul 6 va fi unul mai relaxat, mai fresh, cu personalități diverse, contrastante, din multe domenii de activitate, cu artiști iubiți, colaborări inedite, dar și cu folclor de calitate, autentic.

Fuego aduce noutăți în exclusivitate în sezonul 6 al emisiunii „Drag de România mea”. Când începe show-ul de pe TVR 2

„Drag de România mea!” promovează valorile autentice, muzica autentică românească, artiștii autentici ai României și sezonul 6 va debuta la TVR 2 duminică, 4 aprilie, la ora 15:00.

ADVERTISEMENT

Veți descoperi o nouă componență a baletului emisiunii, costume noi, create de coregraful Florin Mariș, rubrici noi și jocuri interesante pentru invitați, îmbinând, ca de fiecare dată, substanța cu divertismentul.

Decența va fi, ca întotdeauna, elementul de bază și veți afla lucruri interesante, bucurându-vă de multe cântece pe care le iubiți și le apreciați.

ADVERTISEMENT

Una dintre noutățile sezonului este faptul că publicul telespectator va fi aproape de Fuego, la… câțiva pași! Nu fizic, nu va încălca nicio regulă de distanțare impusă de războiul cu COVID-19, ci online, virtual.

Pe ecranul-led din platoul emisiunii peste 100 de admiratori fideli vor participa la fiecare ediție și vor trăi cu sufletul fiecare moment. Fuego a pregătit mai multe premiere muzicale pentru primăvară, artiști talentați, pe care ar trebui să-i cunoaștem și să-i apreciem, chiar dacă nu se bucură poate de o popularitate… „cool, man!”.

ADVERTISEMENT

Ediție specială „Drag de România mea!” de Paște, cu o mare artistă a românilor

Printre alte exclusivități ale sezonului 6, Fuego și echipa de la „Drag de România mea!” anunță o ediție specială pentru ziua de Paște ortodox (2 mai), în care va fi celebrate o mare artistă a românilor, iubită de toate generațiile și adulată de peste 50 de ani. Cone este, surpriză! Vedeți de Paște!

Totodată, veți vedea duete inedite între Fuego și artiști pe val, precum și familii de poveste, ediții cu artiști autentici de folclor, dar și omagieri emoționante. Mai mult, Fuego a pregătit o gală cu cei mai iubiți artiști din Basarabia, pe care-i cunosc și-i iubesc toți românii.

„Drag de România mea!” a debutat la TVR 2 în toamna anului 2018  și a ajuns rapid în sufletele celor care iubesc calitatea, reușind ediție de ediție să facă audiențe foarte bune.

Până în prezent a premiat peste 200 de personalități, a avut numeroase exclusivități, a câștigat mai multe premii, iar în 2020 a fost nominalizată la Premiile TV Mania pentru „Cea mai bună emisiune de divertisment din România”! Iată mai jos ce spune Fuego despre noul sezon!

„Cred că suntem o alternativă bună la tot ce se vede pe la televizor. Ne facem treaba cu profesionalism, cu decență și încercăm să aducem și informație, dar și bucurie, umor, muzică frumoasă, cântată exclusiv în limba română” – Paul Surugiu-Fuego

„Mi-am dorit din suflet ca proiectul acesta să prindă rădăcini și iată-ne ajunși la sezonul cu numărul șase, care le întrece pe celelalte, pentru că e relaxat, e cu oameni frumoși și speciali și momente pe care să le puneți aproape de sufletul vostru” – Paul Surugiu-Fuego

„Nu suntem comerciali neapărat, suntem clasici și ne place să oferim un divertisment împachetat în simplitate și calitate. În emisiunea mea voi promova mereu oamenii valoroși și-i voi arăta pe cei care muncesc, care depun efort, care pun accentele corect în muzica lor, care îmbină performanțele cu profesionalismul și care au ceva de zis, fie că sunt în culmea carierei, fie că sunt la început de drum” – Paul Surugiu-Fuego

„Și credeți-mă, sezonul acesta veți avea mai multe surprize interesante, celebrări, pe care-i păcat să le pierdeți! Dar n-are rost să fac reclamă fără să vedeți! Eu zic să vă uitați, pentru a avea duminici perfecte, de la ora 15:00, la TVR 2, locul în care aveți mereu programe de calitate!” – Paul Surugiu-Fuego

Fuego
Fuego este gata pentru sezonul 6 al emisiunii „Drag de România mea!”. Duminică, de la ora 15:00, pe TVR 2! Sursa foto: arhiva personală

Divele micului ecran, „surprinse” de Fuego în prima gală a sezonului 6 din „Drag de România mea!”

Și pentru ca debutul să fie în forță, prima ediție se anunță a fi una plină de … surprize. Paul Surugiu propune un dialog emoționant cu celebra Zână a Surprizelor, simbolul… audiențelor mari din România, Andreea Marin.

…Care va povesti despre televiziune, despre mama sa, despre răutățile celor din jur și despre cât de tare o afectează părerile greșite ale oamenilor, dar și despre celebrul proiect care a făcut-o celebră, „Surprize, surprize”.

Mai mult, Fuego a… „uneltit” și o va surprinde pe Andreea, aducând alături de ea un coleg drag, simpaticul Gabriel Coveșanu, alias Cove. Cei doi își vor aduce aminte de momentele de cândva și-l vor acapara pe Fuego în totalitate cu energia lor.

Tot în prima ediție a sezonului 6 le veți putea asculta pe frumoasele și talentatele Alexandra Ungureanu și Alexandra Crăescu, două voci speciale, care fac performanță și care reușesc să se mențină la cote înalte în preferințele publicului.

De asemenea, Paul Surugiu-Fuego ne propune și două talente formidabile din tânăra generație a folclorului românesc – Codruța Rodean și Bogdan Cioranu. Cei doi vor răspunde provocărilor lui Fuego și ne vor purta în lumea folclorului curat, autentic mioritic.

Exclusivitatea primei ediții din sezonul 6 al emisiunii „Drag de România mea!” revine la televizor după mult timp de absență pe „sticlă”

Exclusivitatea ediției de duminică este prezența Mihaelei Tatu, pe care n-ați văzut-o de mult la televizor și care ne va spune ce face în prezent, cum a trecut peste greutăți, dar și cum poți fi… fericit! Nu pierdeți… rețeta!

În premieră, Mihaela Tatu va… cânta! Alături de bunul ei prieten Cristian Faur, dar și în duet cu Paul Surugiu-Fuego, care are și o premieră muzicală în prima emisiune a sezonului! Nu ratați debutul sezonului 6 din „Drag de România mea!”, duminică, la ora 15:00, pe TVR 2!

ADVERTISEMENT