Life
notix pixel id

Fuego, mesaj după incendiul de la Matei Balș: ”Am ajuns să ne fie frică”

30.01.2021 | 16:52
Fuego, mesaj după incendiul de la Matei Balș: ”Am ajuns să ne fie frică”
Fuego, mesaj după incendiul de la Matei Balș: ”Am ajuns să ne fie frică”. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fuego a reacționat în legătură cu incendiul de la Institutul Matei Balș și a lăsat un mesaj emoționat pe rețelele de socializare. Celebrul artist vorbește despre dezamăgirea spitalelor românești și despre frică. 

Cântărețul mărturisește că nu mai recunoaște țara în care trăiește din cauza tragediilor care s-au întâmplat în ultima perioadă, oamenii nefiind în siguranță nici măcar în unitățile medicale unde se presupune că se duc pentru a se trata.

Vedeta este dezamăgită de drumul spre care se îndreaptă România, societatea fiind într-o pantă. Fuego și noi ceilalți asistăm la o decădere, nemaiexistând o perspectivă clară și sigură asupra viitorului din cauza „relelor” care sunt tot mai dese.

ADVERTISEMENT

Fuego, dezamăgit de societatea românească. Ce spune despre incendiul de la Matei Balș

Fuego iubește România, țara în care s-a născut și a devenit persoana publică din prezent, motiv pentru care își dorește ca lumea să ajungă pe linia de plutire. Artistul crede că societatea românească are nevoie urgentă de o „revitalizare”.

„Mă uit în jur și parcă din ce în ce mai mult nu mai recunosc țara în care trăim. Spaime, teamă și o incertitudine în tot. Am ajuns să ne fie frică să ajungem în spitale, să ne îngrijorăm față de siguranța noastră și nu mai avem o perspectivă pentru viitor.

ADVERTISEMENT

Cred că atunci când oamenii nu mai au o viziune despre ce va fi, când viața le este pusă zi de zi la încercare și neputincioși, asistă la această decădere, societatea este într-o pantă din care greu își va reveni.

Mie îmi e drag de România și chiar îmi doresc ca cineva să o revitalizeze și să ne aducă pe fiecare dintre noi pe linia de plutire! Măcar să nu ne mai fie frică pentru viața noastră!

ADVERTISEMENT

România are dreptul să strălucească și are nevoie ca fiii ei să o iubească și să creadă în ea, cu fapte, nu doar cu vorbe!”, a scris Fuego pe pagina sa de Facebook.

Interpretul de muzică populară, pe numele său real Paul Surugiu, a primit foarte mesaje de la admiratori, majoritatea dându-i dreptate în legătură cu situația neplăcută din spitalele românești, dar și legat de interesul mic pentru bunăstarea României.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri