Life

Fuego, nostalgie de toamnă. Cum depășește artistul momentele grele

23.10.2020 | 10:14
Fuego nostalgie de toamna Cum depaseste artistul momentele grele
ADVERTISEMENT

Fuego povestește că toamna îi provoacă nostalgii. El a descris momentele sensibile pe care i le trezește sosirea acestui anotimp, dar și cum încearcă să depășească aceste clipe mai grele.

Paul Surugiu, pe numele din cartea de identitate, este cunoscut drept unul dintre artiștii foarte apropiați de fani. Acesta împărtășește cu admiratorii sentimente, gânduri și trăiri și este foarte activ în mediul online.

ADVERTISEMENT

De această dată, cântărețul le-a dezvăluit celor ce îl urmăresc că toamna este unul din anotimpurile sensibile pentru el. Îi aduce clipe de vulnerabilitate. Vorbele solistului sunt emoționante, dezvăluie o luptă interioară și nevoia de a face o pauză pentru a-și recăpăta forțele și a redescoperi gânduri mai bune.

Fuego, melancolii aduse de toamnă. Mesaj emoționant al artiscului.

Vorbele pe care Fuego le-a scris pe contul de Facebook a atras simpatia fanilor. Mesajul a strâns un număr impresionant de aprecieri și comentarii în mai puțin de o oră de la distribuire. Oamenii au venit cu vorbe de încurajare și dee recunoaștere a calităților artistului.

ADVERTISEMENT

„Toamna îmi aduce nostalgii. Mi se mai întâmplă și mie, uneori, să obosesc. De tot și de toate. Mi se întâmplă să-mi piară cheful, să n-am forța necesară pentru a merge mai departe sau pur și simplu să nu mai am putere în a continua.

Cred că-i omenesc și nu văd ezitările oamenilor, în general, ca momente de slăbiciune, ba dimpotrivă. Nu suntem roboți, nu suntem făcuți din oțel și avem dreptul, din când în când, să mai luăm câte-o pauză.

ADVERTISEMENT

Eu unul așa mă redescopăr și încerc, oricât ar părea de greu, să mă remontez și să văd totul dintr-o altă perspectivă, mai optimistă și mai plină de încredere”, a scris cântărețul. El a adăugat că merge înainte și își așteaptă fanii în fața micilor ecrane în acest sfârșit de săptămână.

Totodată, în cadrul postării care include mesajul impresionant de mai sus, solistul anunță și lansarea canalului oficial de YouTube, semn că este hotărât să nu lase emoțiile neplăcute aduse de acest anotimp să-l copleșească.

ADVERTISEMENT

Răspunsurile admiratorilor săi au fost pe măsură: „bună dimineața, artistul nostru drag!Paul, cuvintele tale scrise te caracterizează perfect, esti un adevărat actor, foarte diplomat! Succes pe mai departe, avem nevoie de tine, de vorbele, de glasul și de prezenta ta!”.

„Meriti câte o pauză în care să te odihnești , să te relaxezi și să-ți încarci bateriile, după care să o iei din nou din loc… Noi te iubim, te susținem și avem nevoie de tine și de muzica ta! Te voi urmări cu mult drag”, „toți obosim și fizic, dar și sufletul pare că suferă mult, obosit de atâtea supărări, neajunsuri și frici care par că nu ne mai părăsesc, pun stăpânire pe noi, cei mai sensibili… muzica și aparițiile tale mai aduc o oază de frumos, chiar dacă numai la tv sau pe net. Multă sănătate și toate cele bune!” sunt doar câteva dintre reacțiile empatice ale celor ce au citit cuvintele lui Fuego

ADVERTISEMENT
Tags: