Life

Fuego a lansat o nouă piesă de Crăciun, Ninge în Rai. Locul inedit în care a filmat îndrăgitul artist. Video

În prag de sărbători, Fuego a lansat o nouă piesă de Crăciun. Îndrăgitul artist a ales o locație de vis pentru filmarea videoclipului piesei ”Ninge în Rai”.
22.12.2021 | 14:21
Fuego a lansat o noua piesa de Craciun Ninge in Rai Locul inedit in care a filmat indragitul artist Video
ADVERTISEMENT

Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare, talentul său pe care-l afișează de zeci de ani în fața publicului l-a adus pe culmile succesului.

Deși are multe piese la activ, cea mai populară și cea care l-a propulsat în rândul celor mai ascultați artiști a fost și va rămâne ”Împodobește mamă bradul”.

ADVERTISEMENT

Fuego a filmat în Siberia pentru piesa ”Ninge în Rai”

Pentru că și-a obișnuit ascultătorii ca an de an, în apropierea sărbătorilor de iarnă, să lanseze câte o piesă de suflet, acum îndrăgitul interpret cântă ”Ninge în Rai”. O piesă compusă de Fuego, pe versurile lui Adrian Artene și orchestrată de Alexandru Gorgos.

Colindul emoționant de anul acesta al cântărețului este unul cu totul special. Pe lângă vocea inconfundabilă a artistului de 45 de ani și versurile de suflet, imaginile videoclipului sunt de vis.

ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, așa cum este numele artistului în buletin, spune că a mers tocmai până în Siberia pentru a filma clipul noii sale piese, de acolo și costumele de poveste ale celor care fac parte din întregul scenariu.

“Ninge în rai” nu este un videoclip întâmplător. Videoclipul e filmat tocmai în Siberia, cu acele costume spectaculoase, rusești. Semnez muzica, iar versurile sunt scrise de poetul Adrian Artene.

ADVERTISEMENT

Mă bucur pentru că videoclipul face vizualizări în perioada aceasta. Am scos puține proiecte de piață în această lună. Sunt doar două cântece de Crăciun, pentru că pur și simplu nu am avut timp”, a spus Fuego la Observator. 

”Dacă nu era mama, eu astăzi nu eram ceea ce sunt”

De talentul artistului se bucură acum românii de pretutindeni, însă ce nu știe multă lume este faptul că viața artistică a lui Fuego se datorează unui singur om: mama sa.

ADVERTISEMENT

Cea care l-a adus pe lume a fost și cea care i-a descoperit talentul și l-a împins spre a avea o viață dedicată scenei, în ciuda dorinței lui Paul Surugiu de a se face preot. Acum însă, privind în urmă, cântărețul spune că nu va avea cum vreodată să îi mulțumească mamei sale pentru tot ce a făcut pentru el.

”Sunt astăzi ce sunt datorită faptului că mama m-a dus cu forța la București. Eu nu mi-am dorit să fiu artist, eu mi-am dorit să fiu preot. Mi-a zis că trebuie să am un drum în viață, dacă ea nu a reușit. Ea a considerat mereu că am voce bună și că pot face performanță.

Dacă nu era mama, eu astăzi nu eram ceea ce sunt. Și acum, după 27 de ani de carieră, mama plânge când mă vede pe scenă și zice că dacă ea nu mă ducea atunci la București, eu eram tot la Turda”, a spus artistul la Antena Stars.

ADVERTISEMENT