Life

Fuego a dat o veste pe care o așteptau mulți: „E o responsabilitate și nu vreau să-i dezamăgesc”

Paul Surugiu-Fuego pleacă într-un turneu în luna mai în Republica Moldova, dar va susține spectacole și în țară. Pe 15 mai revine la Sala Palatului, cu un spectacol ce a fost amânat de cinci ori în pandemie.
28.04.2022 | 18:37
Fuego a dat o veste pe care o asteptau multi E o responsabilitate si nu vreau sai dezamagesc
Fuego Pleacă luna viitoare în turneu. Ce ținute poartă artistul. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Fuego revine pe scena Sălii Palatului din București pe data de 15 ani, cu un spectacol, ce a fost amânat de cinci ori în pandemie. Cântărețul va pleca luna viitoare într-un turneu în Republica Moldova, dar va susține spectacole și prin țară. De Paște el a petrecut cu cei dragi. Și-a vizitat bunica de 87 de ani, care l-a așteptat cu mămăliguță și spanac.

Fuego pleacă în turneu în luna mai

Fuego ține să le mulțumească spectatorilor și fanilor săi pentru toată dragostea cu care l-au susținut de-a lungul timpului. Artistul spune că îi place să planifice lucrurile și crede că acest aspect i-a adus un plus și a contribuit și mai mult la dragostea publicului său.

ADVERTISEMENT

”Port în suflet cu mine mereu speranța că tot ceea ce fac are un scop anume-acela de a bucura. Nu las nimic la voia întâmplării și poate că și planificarea aceasta exactă mi-a adus, în timp, o parte din dragostea voastră. Și vă port și pe voi, publicul meu, tot acolo.

Pentru că datorită vouă sunt unde sunt. Nu sunt vorbe goale, ci realitatea. De fiecare dată în ani, când mi-a fost greu și poate că am vrut să renunț, voi mi-ați dat putere.

ADVERTISEMENT

Ați venit la spectacolele mele, mi-ați ascultat muzica și eu am mers mai departe și vă mulțumesc pentru asta”, a declarat Fuego pentru FANATIK. 

Fuego a fost așteptat de bunica sa cu spanac și mămăligă

De Paște a refuzat să urce pe scenă și a petrecut cu bunica lui, care l-a așteptat cu tot felul de bunătăți la Turda, cum ar fi mămăliguță și spanac cu mujdei de usturoi și lapte.

ADVERTISEMENT

În Ardeal, după cum spune artistul, spanacul se prepară cu mult usturoi și cu lapte. Bunica artistului merge pe 87 de ani și a avut grijă să-i cumpere și Fuego și prăjiturile pe care le mânca în copilăria sa, eclere și choux la creme.

”Toate activitățile îmi aduc bucurie”

Fuego susține că tot ce face face din suflet. În plus, toate activitățile pe care le face îi aduc multă bucurie.

ADVERTISEMENT

”Nu aș fi eu dacă nu aș cânta. Toate activitățile pe care le fac îmi aduc bucurie, fie că e pictură, televiziune, teatru, radio sau scris. Dar cel mai împlinit sunt atunci când în fața mea, la sală, sunt oameni care vin să mă vadă.

Plătesc un bilet pentru asta și vibrează la fiecare cântec și mesaj al meu! De asta nici nu pot avea pauze mari. în Luna mai am concerte la care vă aștept cu tot sufletul”, a declarat Fuego pentru FANATIK. 

”Sunt tare bucuros că ne revenim și putem reaprinde spiritul de dinainte de pandemie”

Paul Surugiu-Fuego abia așteaptă să revină pe scenă în fața publicului său. În luna mai, el va pleca într-un turneu de zile mari mai întâi în Republica Moldova, apoi prin țară.

”Îmi place mult să colind țara și să aduc muzica mea la scenă celor care mă iubesc și care apreciază munca mea. E o responsabilitate și nu vreau să-i dezamăgesc.

Așa se face că în luna mai voi avea mai multe spectacole la sală și sunt tare bucuros că ne revenim și putem reaprinde spiritul de dinainte de pandemie.

În luna mai vă aștept cu drag la concertele mele, cu piese noi și mai vechi, cu sufletul deschis, cu band-ul meu, într-o poveste în care regăsim primăvara și însuflețim frumosul”, a declarat Fuego pentru FANATIK.

”Emoția cea mai mare este aceea că mă întâlnesc cu voi”

Pe 15 mai, Fuego revine pe scena Sălii Palatului din București cu un spectacol amânat de cinci ori în pandemie. În aceste zile, el se pregătește pentru acest mare concert al lui și face repetiții ca la carte.

Interpretul simte de pe acum că are emoții, dar speră ca acestea să nu îl copleșească. Până acum, în 30 de ani de carieră, Fuego a reușit să-și învingă emoțiile atunci când s-a prezentat în fața spectatorilor.

”Nu știu sigur dacă voi credeți asta, dar iubirea și dragul de frumos chiar înfloresc primăvara! Și eu unul nu ezit să mă bucur pe deplin de asta!

Mai ales zilele astea, când sunt în repetiții și în organizarea concertului de la Sala Palatului, de pe 15 mai, de la ora 20.00!

Cred că e bine să ai emoții, dar sper să nu mă copleșească! Am învățat în cei aproape 30 de ani de carieră să mi le controlez, dar tot sunt mai presus de fire uneori!

Emoția cea mai mare este aceea că mă întâlnesc cu voi, în luna mai, aducându-vă primăvară în suflet, pe scenă, în concertele la care vă aștept cu drag!”, mărturisește Paul Surugiu-Fuego.

Cine îl îmbracă pe Fuego

Se spune că nu haina face pe om și este adevărat, dar parcă îi dă culoare, formă și de multe ori, încredere în sine. Mai ales în cazul artiștilor, iar Paul Surugiu-Fuego știe asta foarte bine de ani de zile.

El încearcă mereu să iasă din tiparele convenționalului și să fie altfel, să aducă un element de noutate și să nu se confunde cu alți artiști sau cu un stil care nu i-ar fi specific.

Fuego schimbă mai multe ținute pe scenă. Sursa foto: arhiva personală.

În viața de zi cu zi este mai mult sport, acasă adoră să stea în pijamale, dar pe scenă e mereu sărbătoare. La fel cum e și în emisiunea ”Drag de România mea!”, la TVR 2, unde ținutele sale fac mereu senzație și atrag privirile, atât prin eleganță, cât și prin faptul că sunt unice și altfel.

Pentru spectacolul de la Sala Palatului, de pe 15 mai, artistul va alege ținute simple, dar elegante, pe stil clasic, așa cum l-au caracterizat!

Pe parcursul ultimilor ani, când stilul său a devenit deja marcă înregistrată, el a colaborat cu nume de referință pentru ținutele care fac parte, de cele mai multe ori, dintr-un concept artistic! Dintre acestea amintim pe Doina Levintza, Maria Miu, Maria Constantinescu, Alexandru Ciucu, Iiana, Elena Stoica și mulți alții.

Programul spectacolelor sale:

7 MAI – UNGHENI, Republica Moldova – ORA 18.00, PALATUL DE CULTURĂ UNGHENI

8 MAI – STRĂȘENI, Republica Moldova – ORA 14.00, CASA DE CULTURĂ

8 MAI – IALOVENI, Republica Moldova – ORA 19.00, CASA DE CULTURĂ

15 MAI – BUCUREȘTI, SALA PALATULUI, ORA 20.00 – CONCERT EXTRAORDINAR POP-SIMFONIC

17 MAI – MĂCIN, CASA DE CULTURĂ ”GRIGORE KIAZIM”, ORA 19.00

18 MAI – TULCEA, TEATRUL ”JEAN BART”

19 MAI – MOINEȘTI, CENTRUL CULTURAL LIRA, ORA 19.00

20 MAI – BÂRLAD – TEATRUL ”VICTOR IOAN POPA”, ORA 19.00

29 MAI – POJORÂTA – CENTRUL CULTURAL ”PIETRELE DOAMNEI”, ORA 16.00

30 MAI – GURA HUMORULUI – CASA DE CULTURĂ, ORA 19.00

31 MAI – SUCEAVA , ORA 19.00 – Sala Auditorium “Joseph Schmidt” a Universității ”Ștefan cel Mare”

28 AUGUST – IAȘI, TEATRUL DE VARĂ PALAS, ORA 19.00

ADVERTISEMENT
Tags: