Life

Cum își alege Fuego hainele de scenă și de ce poartă redingote: “Nu sunt omul convenționalului”

Fuego va schimba 7 ținute la spectacolul de la Sala Palatului din 15 mai! Artistul spune că vestimentațiile pe care le poartă au o poveste și sunt oferite de Maria Miu și Elena Stoica.
15.05.2022 | 12:49
Cum isi alege Fuego hainele de scena si de ce poarta redingote Nu sunt omul conventionalului
Fuego va schmba 7 vestimentații în spectacolul de la Sala Palatului din București. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

O vorbă din popor spune că nu haina face pe om și este adevărat. Totuși, parcă haina îți dă culoare, formă și, de multe ori, încredere în sine. În ceea ce îl privește pe Paul Surugiu-Fuego, acesta încearcă să iasă din tiparele convenționalului și să fie altfel, să aducă un element de noutate și să fie inconfundabil.

Fuego, apariție spectaculoasă la concertul de la Sala Palatului

Dacă în viața de zi cu zi, Fuego se îmbracă mai mult sport, iar acasă adoră să stea în pijamale, pe scenă, artistul este mereu la “patru ace”. La fel este și în emisiunea ”Drag de România mea!”, la TVR 2, unde ținutele sale fac mereu senzație și atrag privirile, atât prin eleganță, cât și prin faptul că sunt unice.

ADVERTISEMENT

Pentru spectacolul de pe data de 15 mai, de la Sala Palatului, artistul va alege ținute simple, dar elegante, pe stil clasic, așa cum l-au caracterizat!

Paul Surugiu-Fuego va schimba mai multe vestimentații pe scena spectacolului de duminică, de la Sala Palatului din București.

ADVERTISEMENT

”Voi schimba 7 ținute, create special pentru concert de minunatele Maria Miu și Elena Stoica!
Hainele mele de scenă sunt o poveste. Așa vreau să fie și așa mă simt bine! Nu sunt omul convenționalului! Port redingote lungi pentru că mă avantajează, pentru că nu sunt comune și pentru că dau foarte bine pe scenă”, a declarat, pentru FANATIK, Paul Surugiu-Fuego.

”Trebuie să fie sărbătoare și să mă îmbrac ca atare”

Interpretul spune că îi place să lucreze cu profesioniși în domeniu. Fuego n-a uitat vorbele regretatului compozitor, George Grigoriu, care spunea că e frumos să apari pe scenă ca și când este sărbătoare.

ADVERTISEMENT

”Aleg să lucrez mereu cu profesioniști și cred eu că apar în fața oamenilor așa cum trebuie de fapt să apară un artist pe scenă – elegant, sclipitor, atent la fiecare detaliu și mereu altfel. Asta și atrage parte din publicul meu. Acasă nu-s deloc extravagant și cred eu, așa cum îmi spunea acum vreo 30 de ani profesorul meu, George Grigoriu, că la spectacol, când apar, trebuie să fie sărbătoare și să mă îmbrac ca atare.

Și mai e ceva – oamenii care vin să vadă un artist nu trebuie să-l vadă cu aceleași haine pe care le pot avea și ei! Iar eu am ținut și voi ține mereu la asta, voi investi și-mi voi respecta publicul, fie că place unora sau nu!”, a declarat Fuego, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Spectacolul din 15 mai a fost amânat de cinci ori

Spectacolul artistului din 15 mai, de la Sala Palatului, a fost amânat de cinci ori în pandemie, din cauza restricțiilor de coronavirus, impuse de autorități. Printre invitații interpretului se numără și celebrul compozitor basarabean, Eugen Doga. Conform unei decizii speciale a UNESCO, valsul lui Eugen Doga,“Gingaşa şi tandra mea fiară” , este recunoscut drept una dintre cele patru capodopere muzicale ale secolului XX.

”Abia aștept seara de 15 mai, sincer vă spun! Va fi o sărbătoare acolo, la Sala Palatului, de la ora 20.00, în adevăratul sens al cuvântului, cu invitați de seamă, printre care și maestrul Eugen Doga! Mi-am zis, când am pornit această idee, că e o ocazie bună să-mi pun toată priceperea pentru a construi un show demn de toată activitatea avută până în prezent, pop-simfonic”, susține artistul, care abia așteaptă să revină pe scenă la Sala Palatului.

”Am emoții cât casa de mari”

Fuego va cânta live pentru 4000 de spectatori, timp de peste două ore. Artist dedicat, acesta se bucură de fiecare secundă în care se află pe scenă și îi va încânta pe cei care îl iubesc.

”Și n-am ezitat să fac rabat de la calitate, de la diversitate, de la momente speciale. Vă mărturisesc că am emoții cât casa de mari.

Să reușești să ții în priză o sală plină ochi, de peste 4000 de persoane, timp de două ore și ceva, cântând live, partituri complicate unele dintre ele, nu e simplu.

Dar am spus că e un pariu pe care-l pun cu mine și pe care trebuie să-l duc la bun sfârșit! Eu sunt artistul care se bucură de fiecare secundă petrecută pe scenă, iar dacă în afara ei sunt tipicar și fixist, acolo știu că nu mai am nici o regulă și trebuie să dau totul pentru a ieși totul ca la carte”, susține interpretul Paul Surugiu-Fuego.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: