Life

Fuego, vizită în casa părintească. Cum arată locul de poveste în care artistul a copilărit

04.10.2020 | 18:53
Fuego vizita in casa parinteasca Cum arata locul de poveste in care artistul a copilarit
ADVERTISEMENT

Fuego i-a surprins pe telespectatori și a făcut o vizită în casa părintească. Cu această ocazie, artistul le-a prezentat oficial pe cele două femei extrem de importante în viața lui, dar și locul de poveste în care a crescut.

Artistul nu le-a prezentat niciodată fanilor pe mama și bunica lui, motiv pentru care s-a crezut mult timp că Irina Loghin este cea care i-a dat viață, relatează starpopular.ro.

ADVERTISEMENT

Fuego dărâmă această convingere și își prezintă mama și bunica chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă, “Drag de România mea”. Mai mult, cântărețul a făcut o prezentare a casei în care a crescut.

Fuego, vizită în casa părintească

Fuego, pe numele adevărat Paul Surugiu, a păstrat discreția în ceea ce privește membrii familiei sale. De data aceasta însă, cântărețul a decis să le prezinte fanilor pe cele două femei care l-au crescut, mama și bunica lui.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii de la TVR1, Drag de România mea, unde este și prezentator, Fuego și-a surprins plăcut telespectatorii atunci când le-a arătat imagini din casa părintească.

Artistul le-a făcut o vizită surpriză celor două femei, care l-au întâmpinat cu multă căldură și iubire. Casa copilăriei lui este plină de bibelouri și icoane, dar și de fotografii cu Fuego, pe care bunica lui le-a pus în diverse locuri din casă.

ADVERTISEMENT

Fuego a rugat-o pe bunica lui să descrie cum era el în copilărie, iar femeia a avut numai cuvinte de laudă despre nepotul ei. Se pare că Paul Surugiu era apreciat și în copilărie, dar mai ales acum, la vârsta maturității.

Fuego, alături de bunica și mama lui
Fuego, alături de bunica și mama lui. Sursa foto: starpopular.ro

“Vai, ce copil minunat erai. Frumos, inteligent, cuminte, numai laude am avut pentru tine. Și acum că ești mare, numai laude avem. Când erai copil și veneai la mine, ce veselie era. Strângeai toate prietenele, veneai, făceai o cortină, cântai, vă distrați frumos.”, i-a răspuns bunica.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii au aflat și de pasiunea pentru muzică a lui Fuego, care și-a manifestat interesul pentru ea încă din copilărie, când organiza cântări acasă pentru cei apropiați.

Făceam o întreagă scenă, luam toate păturile bunicii și imi faceam o scenă de ziceai că sunt la un festival internațional.”, explică Fuego.

Bunica lui a mărturisit că toate prietenele ei veneau la ea doar pentru a-l vedea cântând și chiar îi ofereau sume mici de bani.

“Toate prietenele veneau și adunau câte un leu că vii să ne cânți tu. Noi râdeam și era foarte frumos”, îl aprobă bunica sa.

Fuego este interpret de muzică ușoară și a reușit să adune milioane de fani până la vârsta de 44 de ani. A abordat și muzica populară și, mai ales, celebrele colinde, pentru care este atât de apreciat în România.

În acest moment prezintă emisiunea “Drag de România mea” de pe TVR2, iar în trecut a participat la numeroase festivaluri muzicale.

 

ADVERTISEMENT