Life

Ioniță de la Clejani, reacție dură după scandalul provocat de Fulgy: “Ce, Alex Velea e sfântul de pe lume?”

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, trece printr-o perioadă extrem de dificilă. A fost implicat recent într-un scandal uriaș cu droguri.
10.06.2021 | 21:00
Ionita de la Clejani reactie dura dupa scandalul provocat de Fulgy Ce Alex Velea e sfantul de pe lume
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere a decis să dezvăluie ce se întâmplă în aceste momente cu fiul lui. El consideră că problema tinerilor care consumă droguri este una de care ar trebui să se ocupe mai bine autoritățile, dar și presa din România.

Ioniță de la Clejani i-a tot luat apărarea în ultima perioadă, însă acum a fost mai tranșant în emisiunea lui Cristi Brancu. Artistul susține că și-a dat seama unde a greșit fiul său, care de câteva zile bune este în atenția publică în sens negativ.

ADVERTISEMENT

Ioniță de la Clejani consideră că Fulgy a căzut victimă unor persoane rău intenționate, ținând să sublinieze faptul că multe dintre vedetele de la studioul lui Alex Velea nu sunt deloc „sfinte”, așa cum vor să pară în realitate.

Fulgy, pus la respect de propriul tată. Ce spune Ioniță de la Clejani

Cântărețul de muzică de petrecere a recunoscut că fiul său va avea parte de restricții drastice, după ce a gafat atât de mult.

ADVERTISEMENT

“Bucureștiul, din punctul meu de vedere, este o junglă. Poliția nu face nimic, televiziunea vine la mine la poartă să o aștepte pe Viorica, dar în spate la MC unde se vând droguri nu se duce. De ce nu vă duceți acolo să vedeți tinerii, să vedeți 100 de copii care sunt pe stradă noaptea. Acolo trebuie să vă duceți. Duceți-vă în cluburi să vedeți ce se întâmplă, duceți-vă la festivaluri mari, vedeți ce se întâmplă.

Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Ce, Alex Velea e sfântul de pe lume? Nu e niciun sfânt de pe lume. Nici celălalt cu studioul lui, nu sunt niciunul sfinți.

ADVERTISEMENT

Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei.

Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest”, a spus Ioniță de la Clejani.

ADVERTISEMENT

Cristi Brancu a intervenit și el: „Mi-ai spus un număr de zile, există premise ca în această perioadă, spun la modul elegant, Fulgy să înțeleagă?”.

„El va înțelege din greșelile pe care le face, pentru că eu ca și tată nu o să-l ajut și nu să-l sfătuiesc să facă ceea ce a făcut. Va avea niște restricții de la mine foarte tari’, a mai spus Ioniță de la Clejani în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Fulgy de la Clejani nu mai este apărat de părinți

Totodată, vedeta și-a cerut scuze, în cadrul unui alt show TV, de la toți pe care Fulgy i-a vorbit de rău, printre aceștia numărându-se Antonia și Alex Velea.

„Eu îmi cer scuze față de toți acești oameni despre care Fulgy a vorbit în live-urile lui. Îmi cer scuze față de Antonia și față de Alex Velea. A fost o discuție legată de producție și de studio.

El a venit de la studio și vorbea de Alex foarte frumos și la 24 de ore și-a schimbat răspunsul total. Sunt sigur că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care trec.  Sunt doar niște vorbe spuse în vânt”, declarase recent Ioniță pentru Antena Stars.

Pentru prima oară de la izbucnirea scandalului în care este implicat fiul lor, soții Viorica și Ioniță de la Clejani, sunt conștienți că sunt într-o situație delicată. Fulgy a condus drogat, a rămas fără permis și a spus vorbe neplăcute despre multe persoane publice.

Punctul culminant a fost cel în care artistul și-a amenințat propriul tată. Incoerența și agitația cântărețului au putut fi observate în mediul online, acolo unde a postat numeroase filmări în care vorbește ”pe șleau”, fără să țină cont de nimeni și nimic.

Părinții lui Fulgy au căutat tot felul de scuze legat de comportamentul tânărului, ei trecând printr-o situație similară și cu fiica lor, Margherita, care de asemenea, a condus sub influența substanțelor interzise, în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT