Life

Fulgy, atac dur la adresa lui Mădălin Voicu. Replica inedită oferită de politician

Fulgy, pe numele său complet Dan Constantin Fulgeraș Manole, a luat în vizor o altă persoană publică. Artistul i-a adus jigniri grave lui Mădălin Voicu.
06.08.2021 | 16:33
Fulgy atac dur la adresa lui Madalin Voicu Replica inedita oferita de politician
Fulgy, atac dur la adresa lui Mădălin Voicu. Replica inedită oferită de politician. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tânărul producător muzical l-a atacat în termeni foarte duri pe cunoscutul violonist și dirijor Mădălin Voicu. Cântărețul a precizat că este dezamăgit de artist, dar fără a spune exact care este motivul.

Băiatul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani nu s-a oprit aici cu scandalul și chiar a lansat amenințări la adresa politicianului, care de altfel nu este o persoană străină de familia sa.

ADVERTISEMENT

Fulgy, cuvinte puternice despre Mădălin Voicu. Ce i-a răspuns politicianul

Mai mult decât atât, Fulgy susține că Mădălin Voicu nu are deloc talent la vioară, dar și că vedeta nu ar avea deloc respect pentru el, așa cum fac alți artiști.

„Foarte dezamăgit sunt de domnul Mădălin Voicu, care vorbește și nu știe nimic cu vioara. L-ai auzit și tu pe Marin Alexandru de la Ciocârlia? Păi, mă respectă ăla și nu mă respecți tu?

ADVERTISEMENT

Că te fac de comandă. Și muzical, și pe talent, bani și ce vrei tu. Mă faci tu pe mine sărac și de…? Așa vorbești tu[…]? Nu-mi găsiți răspunsurile și sunteți chemați să vorbiți de mine.

Niște fraieri. Eu sunt bine, terminaților! La un moment dat ai spus, Mădăline, terminatule… că iei de alea, că nu ți se mai scoală. Te-a lăsat nevastă-ta, ca idee.

ADVERTISEMENT

Să moară familia mea, că se uită lumea că sunt diferit de toți. Sunt interesat, interesant, iar eu am numai de câștigat. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu-s la pușcărie”, a spus cântărețul, scrie wowbiz.ro.

Mădălin Voicu nu a trecut cu vederea acuzațiile care i se aduc, însă nu a dorit să pună paie pe foc. Politicianul este de părere că băiatul lui Ioniță de la Clejani are probleme și trebuie neapărat ajutat în această privință și asta cât mai repede.

ADVERTISEMENT

În plus, celebrul violonist a ținut să mai adauge că a fost sunat de tatăl producătorului muzical. Ioniță de la Clejani și-a cerut scuze în numele fiului său pentru cele spuse.

Mădălin Voicu, replică pentru Fulgy. Ce i-a transmis violonistul

Primii vinovați sunt părinții. Fulgy este o persoană bolnavă. Medicii trebuie să-i ofere tratamentul adecvat. Nu am simțit niciun fel de revoltă față de ce a spus despre mine.

Am fost, totuși, un pic mirat, pentru că aici este vorba și de etnie, eu sunt cunoscut ca «șeful țiganilor», dar asta este. Îmi este frică de ce va ajunge să facă peste un an, doi dacă va fi lăsat, în continuare, în pace.

Mi-e milă de el, dar și de părinții lui. Nu-i poți răspunde cu aceeași monedă unui om bolnav. Tatăl lui m-a sunat, și-a cerut scuze în numele lui. Nu doar el, ci și alte persoane”, a declarat Mădălin Voicu, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT