Life

Fulgy, băiatul Clejanilor, și-a fabricat povestea cu drogurile? Care este adevărul gol-goluț

Fulgy este în centrul atenției de o perioadă lungă de timp și pare că nu se oprește din declarațiile uimitoare pe care le face de când a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise.
28.07.2021 | 10:26
Fulgy baiatul Clejanilor sia fabricat povestea cu drogurile Care este adevarul golgolut
Fulgy, băiatul Clejanilor, și-a fabricat povestea cu drogurile? Care este adevărul gol-goluț. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Băiatul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani este cap de afiș prin prisma scandalurilor în care a fost implicat, la un moment dat celebrul său tată declarând că totul este numai o strategie de marketing pentru a ieși în față.

Cântărețul a subliniat faptul că fiul său, Fulgy, copiază câteva staruri internaționale, care au reușit să strângă capital de imagine din intermediul unor certuri, nu prin munca pe care o fac.

ADVERTISEMENT

De atunci lumea se întreabă dacă producătorul muzical merge într-adevăr pe această rețetă sau trăiește în realitate tot ce i s-a întâmplat până în momentul de față.

Fulgy, o nouă declarație despre scandalurile în care este implicat

Sătul de acuzațiile care i se aduc, tânărul de 22 de ani a răbufnit și a făcut o nouă declarație șocantă. Fulgy consideră că i-au fost încălcate anumite drepturi, el fiind acum în arest la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Producătorul muzical a venit cu varianta sa de adevăr, pe pagina de Instagram, după ce în urmă cu câteva zile posta o conversație avută cu tatăl său, Ioniță de la Clejani.

„Am văzut foarte multe comentarii la modul: bă, de ce face băiatul ăsta așa, că e o strategie de marketing, nu știu ce, nu știu cum…

ADVERTISEMENT

Momentan pot să vă spun doar că mie unu personal mi-au fost încălcate drepturile omului. Veți afla pe parcursul duratei acestei mici discuții … și oricum toată lumea caută soluționarea acestei probleme.

Fiți pe fază că nu nebunu îți dă în cap, prostul îți dă în cap. Am mai spus eu, mai de mult, nebunii sunt afara, nu sunt în spitale.

ADVERTISEMENT

Vă spun din propria experiență că am întâlnit oameni mai ca lumea închiși decât oameni care sunt în libertate”, a spus Fulgy, în mediul virtual.

Fulgy, cercetat în mai multe dosare. Despre ce este vorba

Problemele se țin lanț de artistul, care în momentul de față a ajuns să fie ”prieten” cu oamenii legii. Cântărețul este cercetat în mai multe dosare, el fiind acuzat pentru conducere sub influența drogurilor și fără permis.

De asemenea, Fulgy mai este acuzat pentru tâlhărie și amenințare, Ioniță de la Clejani fiind cel care a sunat de 2 ori la numărul de urgență 112 după ce a fost agresat de propriul fiu.

ADVERTISEMENT